R5 5600X RX 6700 XT sistem nasıldır?

Bütçe
22000
Ben bi araştırayım kurma işini hemen

Valla tam alacakken kasayı beyaza çevirmişler başka kasa seçeneği de bırakmamışlar geçenlerde asus 301 ile ssd yakalamaya çalışırken aynısı oldu kc 3000 yakalamıştım uyguna bu gaming gen adminlerine bilmeden yanlışmı yaptım anlamadım vallahi

Beyazda tercih edilebilir aslında. Sadece beyaz toz götüren bir renk yapısı yok. Ben siyah kullanıyorum tozlanıyor beyazda daha fazla belli olur. Benim de niyetim beyaz almaktı. Yine de fiyatı uygunsa tercih edebilirsin.

Beyazda tercih edilebilir aslında. Sadece beyaz toz götüren bir renk yapısı yok. Ben siyah kullanıyorum tozlanıyor beyazda daha fazla belli olur. Benim de niyetim beyaz almaktı. Yine de fiyatı uygunsa tercih edebilirsin.
Aynen bu sistemde karar kıldım kendim toplayınca optimumda bile çok fiyat farkı var o farka en iyi levelda aksesuar alınır.

Hocam merhaba uzun zaman geçmiş ama bir soru sormak istiyorum. İşlemci soğutucu RAM'lere baskı yaptı mı?

Hocam merhaba uzun zaman geçmiş ama bir soru sormak istiyorum. İşlemci soğutucu RAM'lere baskı yaptı mı?
hocam daha da zaman geçmiş bayadır foruma girmiyordum görmedim kusura bakma işlemci soğutucu aşırı yetersiz kalmıştı zamanında upgrade yapttım kule tipi bir fanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…