R5 5600X RX 6700 XT sistem nasıldır?

Bütçe
22000
Key kullanan arkadaşlara sorsan. Ben USB'den Win Pro yükledim. Yüksek sistemler için Win Pro tavsiye ediliyor. İlla key almana gerek yok. YouTube'ta videolar mevcut. USB Windows aktar kur boşuna para verme. Ben öyle kullanıyorum.
Ben bi araştırayım kurma işini hemen

Td 500 kasa bende var. Ön fanlar çok toz tutuyor. Toz filtresi de yok. Pek tavsiye etmem. Hele bir de yerde daha fazla oluyor. Corsair 4000 airflow. Düşünmeni veya Phanteks 400a veya 500 olabilir. Monitör güzel de insan hep 2K 4K tarzı bir şey istiyor. İnç olarak en azından 27 veya 32 yaparsan daha geniş ekran daha hoş olur.
Valla tam alacakken kasayı beyaza çevirmişler başka kasa seçeneği de bırakmamışlar geçenlerde asus 301 ile ssd yakalamaya çalışırken aynısı oldu kc 3000 yakalamıştım uyguna bu gaming gen adminlerine bilmeden yanlışmı yaptım anlamadım vallahi :D

Ben bir araştırayım kurma işini hemen

Vallahi tam alacakken kasayı beyaza çevirmişler başka kasa seçeneği de bırakmamışlar geçenlerde ASUS 301 ile SSD yakalamaya çalışırken aynısı oldu kc 3000 yakalamıştım uyguna bu Gaming gen adminlerine bilmeden yanlışmı yaptım anlamadım vallahi :D

Beyazda tercih edilebilir aslında. Sadece beyaz toz götüren bir renk yapısı yok. Ben siyah kullanıyorum tozlanıyor beyazda daha fazla belli olur. Benim de niyetim beyaz almaktı. Yine de fiyatı uygunsa tercih edebilirsin.

Beyazda tercih edilebilir aslında. Sadece beyaz toz götüren bir renk yapısı yok. Ben siyah kullanıyorum tozlanıyor beyazda daha fazla belli olur. Benim de niyetim beyaz almaktı. Yine de fiyatı uygunsa tercih edebilirsin.
Aynen bu sistemde karar kıldım kendim toplayınca optimumda bile çok fiyat farkı var o farka en iyi levelda aksesuar alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı