R5 5600X - RX 6700 XT sistem nasıldır?

Trevor Belmont

Kilopat
Yer
İstanbul, Ataşehir
Daha fazla  
Meslek
Tekstil
Böyle bir sistem topladım nasıldır?

RAM kısmını daha sonra 1 tane daha alarak 32 GB'a yükselteceğim. Onun dışında diğer kişisel zevkleri değiştirmek istemiyorum.

Son düzenleme:
Aynı fiyata bunu alabilirsin.

Son nesil her oyunu açabilecek sistem işte. Anlamıyorum şöyle konuları.

Bunu gördüm hocam da kasa değiştirme özelliği yok. Ben NZXT seviyorum getirseler NZXT oradan alırım da.
Kasalar ideal dostum yinede sizin bileceğiniz iş buradan daha ucuza gelir diye önerdim sadece. B550MK 1TB KİNGSTON vs gibi.

Kasalar ideal dostum yine de sizin bileceğiniz iş buradan daha ucuza gelir diye önerdim sadece. B550mk 1TB Kingston yapsan yeterli.

Neden B660M k? Pardon zaten B550M k almışım. 500GB SSD yeter de 1TB uzun dönem kafam rahat eder, onu kesinlikle değiştiririm.

R5 5600X yerine 5600 alıp kalan parayla soğutucu al.

Aldım zaten hocam. tekrar bakın.

Hocam teşekkür ederim. Yalnız NZXT kombini dizmek istiyorum o yüzden o kasaları sevmiyorum, fiyat açısından kesinlikle cazip ama benim NZXT fetişim olduğundan her şeyi NZXT aldım.

Kendim özelleştirerek aldığım sistem tavsiye ederim kasada sizin istediğiniz gibi var sanırım.
Edit : Gerçi özelleştirince sizin fiyata yakın bir şeyler çıkıyor tavsiye olarak yazdım sadece farklı bir alternatif. Ekran kartı 6750xt burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…