R5 5600X sistem CS:GO'da 240 FPS üstünü verebilir mi?

Şahsen ufak bir denedim. Yer yer 900-1000 görse bile birden 300 civarına düşünce hafif takılıyor gibi bir hissiyat oluşuyor. O yüzden stabil bir oynayış için fps_max 300 kullanıyorum.

Aslında şunu demek istedim; monitörüm 240 Hz ve oynadığım oyun sadece CS:GO olduğu sürece, ekstra para verip işlemci ve ekran kartımı yükseltsem oyun oynanışına bir etkisi olmayacak sanırım... 360 Hz monitör olsa belki arttırmaya değer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında şunu demek istedim; monitörüm 240 Hz ve oynadığım oyun sadece CS:GO olduğu sürece, ekstra para verip işlemci ve ekran kartımı yükseltsem oyun oynanışına bir etkisi olmayacak sanırım... 360 Hz monitör olsa belki arttırmaya değer.
Bence sisteminiz 360 Hz monitör için bile yeterli. Daha iyi bir oynanış için illaki bir yükseltme yapmak istiyorsanız işlemci ve ekran kartı yerine daha profesyonel kulaklık, mouse ya da klavye alınabilir.

Bence sisteminiz 360 Hz monitör için bile yeterli. Daha iyi bir oynanış için illaki bir yükseltme yapmak istiyorsanız işlemci ve ekran kartı yerine daha profesyonel kulaklık, mouse ya da klavye alınabilir.
Alienware klavye(aw768) ve kulaklık(aw988) nasıl sizce 2.el uygun bulursam? Mouse için daha karar veremedim.
Sistem 240 Hz için fazlasıyla yeterli. Düşük ayarlarda oynarsanız 360 Hz de rahatlıkla kullanılır.
240 hz için harici kalan parçalara bir ekipman örneği çıkarabilir misiniz ram güç kaynağı soğutucu kasa vs yazıp, şimdiden müsait olursanız teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı