İlk defa bu sistemde mavi ekran alıyorum. Bugün içinde Shadow Defender yükleyip durdurdum bir de bir oyunun betasını indiriyordum art arda mavi ekran yedim. Yalnız 1 dump dosyası oluştu. Ekte Dosya bulunmaktadır. Analizleri rica ederim.
Hocam orada seçili bir BIOS dosyası yok. USB belleği FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyasını klasöre ayıklayıp belleğin içine atın.
Ayrıca orada USB belleği değil SSD'yi seçmişsiniz.
@turko35408
Linkte yer alan "7C56vAI" sürüm "2024-08-05" tarihli dosyayı indirdim. Yalnız Biosta çıkmadı fotografları ektedir. Videoda 3 adet belge indiriyor benim indirdiğimde 2 belge var. Flash bellek dosya sistemi exFAT olması mı sorun yoksa.
Malum Bios kurmak kumar bende çıktım geri Ana kartım Bios tuşuda var ama onuda denedim ordan kendisi de almadı kırmızı ışık yanmıştı
Hocam orada seçili bir BIOS dosyası yok. USB belleği FAT32 olarak biçimlendirip BIOS dosyasını klasöre ayıklayıp belleğin içine atın.
Ayrıca orada USB belleği değil SSD'yi seçmişsiniz.
@turko35408 Nefesleri tutarak yaptım güncellemeden sonra MSI bu şekilde karşıladı. Bu uygulamaları kuralım mı, Ram Frekansı veya SAM değişmiş midir tekrar açmak lazım gelir mi
@turko35408
Bios güncellemesi sonrası MSI center ve ekinde gelen uygulamalar sonrasında Radeon güncellemesi. Hep güncelledik ama şimdi oyuna girişlerde çökmeler oluyor.
Bunun sebebi ne olabilir