R5 5600X sistem nasıl?

Hocam kendi elimdeki fanları takmayı düşünüyorum alınca aslında ama pompasına yapabileceğim bir şey yok maalesef, eğer dediğiniz gibi sesli çalışıyorsa bir süre sonra can sıkar. Açıkçası ben de arada kaldım çünkü bazı insanlar çok övüyor bazı insanlar ise çok gömüyor bu soğutucuyu, ne yapsam bilemiyorum. Bu arada o para yine de eder mi bilmiyorum fakat tanıdık birinden sıfır ML240l V2 alacağım 600 liraya. Sizce mantıklı mı almak yoksa illaki PF240 falan mı alayım? Çünkü dediğim gibi fanlarını değiştireceğim aldığım zaman. Yanında gelen fanların yerine elimde SilverStone 120r fanlar var ondan takacağım.

Hocam arada aşırı büyük bir fiyat farkı yok ama PF240 alırsanız bariz daha karlı çıkarsınız.

150'ye kadar (euro) isterseniz siz anakart soyleyin ben fiyatlara bakarim.

Ben tavsiye ettiğim güzel anakartları sayayım o zaman. Fiyat işi sizde tamamen.

MSI B550M Pro VDH.
Gigabyte B550M Aorus Pro-p
ASUS TUF Gaming B550(m)-Plus
MSI B550 Tomahawk.
Gigabyte B550M s3h.
ASUS TUF Gaming B550M-E (bunun Wi-Fi modelini kullanıyorum)
MSI B550M Bazooka.
Hocam PF240 nereden baksanız 1000 lira benim almayı planladığım 240l V2 ise 600 lira, yani aralarında neredeyse 2 kat fiyat farkı var. Sizce değer mi o kadar farka?

Fanları değiştireceğim diyorsunuz, fanlardan yana sorun kalmaz fakat pompa işi biraz riskli bana soracak olursanız. İllaki PF240'a gerek de yok Deep cool Gammaxx L240 V2 hemen hemen ML240l ile aynı fiyatta diyebilirim. Kendim de kullanmaktayım. Eleştirimi de yapayım fanlar sistem sessiz çalışmasına rağmen kendisini belli eden bir ses çıkarıyor. Rahatsız edici değil benim için zaten siz de fan değiştireceksiniz bu bağlamda sorun kalmıyor.
@356280 hocam size önerim, hazır sistemlere yönelin; kendiniz dizdiğinizde harcayacağınız paraya daha iyi bir hazır sistem bulabiliriz.

Son düzenleme:

Ben tavsiye ettiğim güzel anakartları sayayım o zaman. Fiyat işi sizde tamamen.

MSI B550M Pro VDH.
Gigabyte B550M Aorus Pro-p
ASUS TUF Gaming B550(m)-Plus
MSI B550 Tomahawk.
Gigabyte B550M s3h.
ASUS TUF Gaming B550M-E (bunun Wi-Fi modelini kullanıyorum)
MSI B550M Bazooka.

Fanları değiştireceğim diyorsunuz, fanlardan yana sorun kalmaz fakat pompa işi biraz riskli bana soracak olursanız. İllaki PF240'a gerek de yok Deep cool Gammaxx L240 V2 hemen hemen ML240l ile aynı fiyatta diyebilirim. Kendim de kullanmaktayım. Eleştirimi de yapayım fanlar sistem sessiz çalışmasına rağmen kendisini belli eden bir ses çıkarıyor. Rahatsız edici değil benim için zaten siz de fan değiştireceksiniz bu bağlamda sorun kalmıyor.
@356280 hocam size önerim, hazır sistemlere yönelin; kendiniz dizdiğinizde harcayacağınız paraya daha iyi bir hazır sistem bulabiliriz.

Hazir sistemlerede bakarim. Her şey için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı