Mustafa_35
Megapat
Daha fazla
- RAM
- 3600 Mhz, CL16
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 970 Evo Plus
- Ekran kartı
- RX 6700 XT
- Anakart
- B550
- İşlemci
- R5 5600X
Arkadaşlar merhaba, Oyunu 2K çözünürlükte Ultra ayarlarda ve AMD FSR Ultra quality ile 170 - 200 FPS arası oynuyorum fakat oyunda her 15 - 20 saniyede bir 70 - 100 FPS'lere düşüyor. MSI Afterburner ile sıcaklık kullanım değerlerini incelediğimde ekran kartı 62 derece, işlemci 60 derece civarı ve işlemci kullanımı %35'i geçtiğini görmedim. Ama şunu fark ettim; ekran kartı FPS düşmesi anında %50- 60 kullanım oranına düşüyor. Normalde sıkıntı yokken %99 kullanım ile ekran kartının tamamı kullanılıyor. Bu anlık ekran kartı kullanım oranı düşmesi ve FPS düşmesi sebebi nedir? Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. Şunu da belirtmek istiyorum oyunu ilk kurduğumda bu sıkıntı yoktu. Oyunu yaklaşık 6 saat kadar oynadım sorun dün itibarıyla başladı. Ben herhangi bir fikir yürütemedim neden olacağı ile ilgili. Başka oynadığım oyunlarda bu sorun yok.
Oyunu; DX11 uyumluluk modu ile çalıştırıyorum ve Steam arayüzü oyun içi etkinleştir şeçeneği kapalı oynuyorum.
Oyunu; DX11 uyumluluk modu ile çalıştırıyorum ve Steam arayüzü oyun içi etkinleştir şeçeneği kapalı oynuyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: