Çözüldü R5 5600X sistemde GTA 5 kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Selam dostlar, GTA 5'in bu sistemde kasması imkansız bildiğim kadarıyla fakat FPS düşmesi yiyorum. Nasıl çözebilirim?
  • NVIDIA 3070 ekran kartı.
  • AMD 5600X işlemci.
  • 16 GB, 3600MHz RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Selam dostlar, GTA 5'in bu sistemde kasması imkansız bildiğim kadarıyla fakat FPS düşmesi yiyorum. Nasıl çözebilirim?
  • AMD 5600X işlemci.
  • 16 GB, 3600MHz RAM.
Muhtemelen oyun motoru kaynaklı, eğer FPS'iniz 160'ları geçiyorsa oyun motoru dolayısıyla FPS drop oluşuyor. DSR ile Çözünürlüğü artırmayı, VSync açmayı vesaire deneyebilirsiniz, FPS 100-140'lara düştüğü zaman düzelecektir.
Isı değerleri ne?

• AMD 5600X işlemci.
  • 16 GB, 3600MHz RAM.
Muhtemelen oyun motoru kaynaklı, eğer FPS'iniz 160'ları geçiyorsa oyun motoru dolayısıyla FPS drop oluşuyor. DSR ile Çözünürlüğü artırmayı, VSync açmayı vesaire deneyebilirsiniz, FPS 100-140'lara düştüğü zaman düzelecektir.

Çözüm

Geçiyor. Deniyeyim hemen.

Isı değerleri ne?

İşlemci en fazla 70. Ekran kartı ekran kartı 50'ye ulaşmıyor bile.

V-Sync Açtığım anda düzeldi çok teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…