Çözüldü R5 5600X sistemde MHz düşüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Tan123

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
RTX 3070.
Anakart
B450M-H BIOSTAR.
İşlemci
R5 5600X.
1659381765886.png

Arkadaşlar oyun icinde 1 2 saniye MHz'ler 3680'e düşüyor ama çekirdeklerin sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Altta benim kaydettiğim videoya bakabilirsin. Bende de aynısı oluyor. Sende neden 3700 değilde 3880'e düşüyor dersen. Büyük ihtimal PBO kullandığım için öyle oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Altta benim kaydettiğim videoya bakabilirsin. Bende de aynısı oluyor. Sende neden 3700 değil de 3880'e düşüyor dersen. Büyük ihtimal PBO kullandığım için öyle oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey soracagım CPU'yu oclemissiniz benim BIOSTAR B450M-H var bunda OC yapabilir miyim ya da ileriki zamanda B550 anakart alacağım onda yapabilir miyim sıkıntısız?

Bir şey soracagım CPU'yu oclemissiniz benim BIOSTAR B450M-H var bunda OC yapabilir miyim ya da ileriki zamanda B550 anakart alacağım onda yapabilir miyim sıkıntısız?
PBO ile kullanıyorum sadece. Elindeki anakart ilede yapabilirsin galiba.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı