R5 5600X sisteme 20 bin TL ekran kartı önerisi

Bütçe
20000
Hocam konudan alakasız ama Wraith Prism'i nereden buldunuz?
İtopyada çalışan orada tanıştığım sevdiğim bir abi vermişti okul yolumun üzerindeydi canım sıkılınca gidip bilgisayar toplarken sohbet ediyorduk. Bir gün gel sana birşey vereyim dedi bende tamamdır dedim bilmeyerek depodan prism çıkardı.

Şimdi baktım hocam tamamdır fakat bu ekran kartı darboğaz kesin yapar sisteme göre yüksek ve darboğazın zararı olur mu?

wraith prism nedir
Darboğaz zararsızdır aslında wraith prism benim soğutucum.

İtopya'da çalışan orada tanıştığım sevdiğim bir abi vermişti okul yolumun üzerindeydi canım sıkılınca gidip bilgisayar toplarken sohbet ediyorduk. Bir gün gel sana bir şey vereyim dedi bende tamamdır dedim bilmeyerek depodan Prism çıkardı.

Darboğaz zararsızdır aslında Wraith Prism benim soğutucum.

Cool Master Liquid ML240L V2 Sıvı Soğutucu fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Master Liquid ML240L V2 en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. benim işimi görür mü bu?

Kasa olarak da bunu kullanıyorum

O zaman 4060 Ti veya 7800XT bak.

NVIDIA tarafının 4000 serisi ile RT-DLSS gibi teknolojilerde tekel olduğunu düşünüyorum, yine de arzu edersen 7800XT alabilirsin.

NVIDIA'yı seviyorum ya aslında AMD alasım yok NVIDIA almak varken DLSS'in FSR'a göre daha yüksek performans vermesi çok iyi

4060Ti yapıştır o zaman, DLSS 3.5 desteği de gelecekti.
RTX 5000 serisi çıkına kadar AM5 geçişini de yaparsın.
senın bana attıklarını not aldım am5 geçerken ilgilenirim dostum teşekkür ederim Ve bir de ekran 4060 Ti 3X fan vs 2X fan arasında ne tür fark olur tahminimce birkaç derece daha sıcak olur ama FPS'e etki eder mi?

senın bana attıklarını not aldım am5 geçerken ilgilenirim dostum teşekkür ederim Ve bir de ekran 4060 Ti 3X fan vs 2X fan arasında ne tür fark olur tahminimce birkaç derece daha sıcak olur ama FPS'e etki eder mi?
4000 serisi fazla voltaj çekmediği için fazla ısınmıyor, alırken OC edilmiş varyantını alman yeterli olur dâhâ fazla FPS için.

Gainward-Palit gibi giriş seviyesi kartlar alsan da olur ama 16 GB varyantını alarak paranı çarçur etme, 8 GB varyantına göre güçsüz kalan bir kart çıkardılar.

4000 serisi fazla voltaj çekmediği için fazla ısınmıyor, alırken OC edilmiş varyantını alman yeterli olur dâhâ fazla FPS için.

Gainward-Palit gibi giriş seviyesi kartlar alsan da olur ama 16 GB varyantını alarak paranı çarçur etme, 8 GB varyantına göre güçsüz kalan bir kart çıkardılar.

Senin önerin ne peki? MSI ASUS vs bana link atar mısın?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı