R5 5600X sisteme Parça önerileri

Kasa hava almıyor. Bir de ilerlettim sonda stres testi yaptım, 3090 75 dereceyi gördü diyor. Yani hava akışı kötü, o kartın max sıcaklığı 65 olmalı.

Kasa hava almıyor. Bir de ilerlettim sonda stres testi yaptım, 3090 75 dereceyi gördü diyor. Yani hava akışı kötü, o kartın max sıcaklığı 65 olmalı.
Kasadan dolayı mı? 75 dereceyi görüyor?

Ekleme Ekran kartımın ısınma problemi olduğu için ve bende çok donanım yükseltme ihtiyacı duyduğum için ne kadar iyi olursa o kadar iyidir. Bütçemin sınırına kadar yararlanmak istiyorum.

RTX 2060 Gigabaytta ısınıyor ona göre iyi bir kasa almalıyım karar veremedim halen.

Bu uyumlumu hocam? Çok hoşuma gitmedi ama.

Son düzenleme:
Kasa hava almıyor. Bir de ilerlettim sonda stres testi yaptım, 3090 75 dereceyi gördü, diyor. Yani hava akışı kötü, o kartın max sıcaklığı 65 olmalı.
H510I'nın hava akışı ona göre bayağı kötü. Kasaya RTX 3090 takıyor, 3080' den de bahsediyor. Testleri uzay montaj yapmış olma ihtimali var.

Ben bilmediğim hiç bir siteden alışveriş yapmamışım nasıl güveneceğim bu siteye ve kargo vs nasıl hocam?

İnventus güvenilir bir sitedir. Bir sorun olacağını düşünmüyorum.

İfadeler: RPM
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…