R5 5600X sisteme PSU önerisi

Bütçe
1000

aypii

Yoctopat
Daha fazla  
RAM
16
İşlemci
R5 5600x
Merhaba. Sistem topluyorum. Ryzen 5 5600X, 2x8 Vengeance RAM, Kingston NV2 500 GB SSD, ASUS B550M-K anakart ekran kartım şu an için 1660S fakat ileride 3070 ile değiştirmeyi düşünüyorum. 1000 TL civarı PSU önerir misiniz? Ve 650W mi almalıyım 700W mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Böyle bir PSU buldum. Bu kaliteli midir?

1200 civarlarına çıkabilirim en fazla. 650'nin altıda kurtarmıyor diyorlar 3060 Ti'ler için.

Forumda bu markayı da önermişler.

PSU seçerken marka değil model bakılır. Ucuza yüksek güç almak için Aerocool alabilirsiniz ama coilwhine, fan sesi gibi sorunlar olabilir. Kullandığı kapasitörlerin de kalitesi kötü. CX550F bariz daha iyi ama işte ne kadar ekmek o kadar köfte. Ya PSU kalitesinden ya da güçten kısacaksınız High Power eco pek iyi bir model değil bir de.

Böyle bi psu buldum. Bu kalitelimidir.

1200 civarlarına çıkabilirim en fazla. 650nin altıda kurtarmıyo diyorlar 3060 ti ler için

Forumda bu markayıda önermişler.
3060ti'ı cx550f rahat besler kim diyorsa pek bir bilgisi yok.

PSU seçerken marka değil model bakılır. Ucuza yüksek güç almak için Aerocool alabilirsiniz ama coilwhine, fan sesi gibi sorunlar olabilir. Kullandığı kapasitörlerin de kalitesi kötü. CX550F bariz daha iyi ama işte ne kadar ekmek o kadar köfte. Ya PSU kalitesinden ya da güçten kısacaksınız High Power eco pek iyi bir model değil bir de.

3060ti'ı cx550f rahat besler kim diyorsa pek bir bilgisi yok.
Gelişime açık olması açısından +650w istiyorum hocam. +650w olup 1200tl bandında farklı bi öneriniz varmı.

Gelişime açık olması açısından +650w istiyorum hocam. +650w olup 1200tl bandında farklı bi öneriniz varmı.
Zor olan o bütçeye +650w bulmak zaten.
CX550F'e yakın kalitede olan bir bu var.
Kaliteyi düşürürsek belki bu alınabilir.

Bir de Deepcool'un PF modelleri var o da çok iyi değil ama bütçeye en fazla bu.

Zor olan o bütçeye +650w bulmak zaten.
CX550F'e yakın kalitede olan bir bu var.
Kaliteyi düşürürsek belki bu alınabilir.

Bir de Deepcool'un PF modelleri var o da çok iyi değil ama bütçeye en fazla bu.
Teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacak. Son attığınız 650wlık High Power Psu mu daha iyidir. Yoksa Yukarıda attığım Aerocool mu. İkisi arasında tercih yapıp birini sipariş edicem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı