R4v3n Femtopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 Stok fanın altında beyaz yapışkan bir şey var. Acaba kendileri mi termal macun sürmüş? Ne olduğunu çözemedim. Kutunun içinden kapalı kutu bir termal macun çıkmadı sadece fanın altına bir şey sürülmüş ne olduğunu çözemedim.
Stok fanın altında beyaz yapışkan bir şey var. Acaba kendileri mi termal macun sürmüş? Ne olduğunu çözemedim. Kutunun içinden kapalı kutu bir termal macun çıkmadı sadece fanın altına bir şey sürülmüş ne olduğunu çözemedim.
Çözüm BerkayZ87 13 Şubat 2022 O termal macun zaten. Sürülü geliyor. Direkt o haliyle takacaksın. Kutudan termal macun çıkmıyor soğutucuya sürülü geliyor.
O termal macun zaten. Sürülü geliyor. Direkt o haliyle takacaksın. Kutudan termal macun çıkmıyor soğutucuya sürülü geliyor.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.773 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #2 O termal macun zaten. Sürülü geliyor. Direkt o haliyle takacaksın. Kutudan termal macun çıkmıyor soğutucuya sürülü geliyor. Artı 5 Eksi Çözüm
O termal macun zaten. Sürülü geliyor. Direkt o haliyle takacaksın. Kutudan termal macun çıkmıyor soğutucuya sürülü geliyor.