R5 5600X ve 1660 SUPER sistem CS:GO'da 240 FPS altına düşer mi?

240 FPS'ten yüksek FPS alırsınız 5600X ve 1650 Super ikilisi ile ancak bu işlemciye bu ekran kartı biraz düşük kalır gibi başka oyunlar için. İleriki zamanlarda çok çok daha iyilerini takabilirsiniz.

Biraz değil bayağı bir düşük olur. İşlemci, böylesine bir hakarete dayanamayıp güçten düşer. 1650 Super ile 240 FPS'nin altına düşer mi tam emin olamadım ama düşme ihtimali var gibi ama emin değilim.

Çözünürlüğü o kadar düşürmenize gerek var mı 240 FPS için? Oyun zevkini köreltiyor.
Evet gerek var. CSGO oynuyorum, gidipte 4K 60FPS mi oynayayım? Kimin için köreltiyor? Ben de CSGO'da 240 FPS altına düşmemek için sistem toplarım, siz AAA oyunlarda 4K 60 FPS altına düşmemek için sistem toplarsınız. Zevkler farklı olabilir, bu gayet normal bir durumdur. Faceit 2400 eloyum, renk, kalite, grafik benim için hiç önemli değil.
Biraz değil bayağı bir düşük olur. İşlemci, böylesine bir hakarete dayanamayıp güçten düşer. 1650 Super ile 240 FPS'nin altına düşer mi tam emin olamadım ama düşme ihtimali var gibi ama emin değilim.
Ama iş (CSGO için) işlemcide bitiyor diye biliyorum.
Ben RX 580 le 300'ün altına düşmüyorum en düşük 310 320 alıyorum en yüksek 390 mı ne almıştım sende o sistemle en düşük 320 falan alırsın ortalama 340'da takılırsın (bu arada her şey en düşükte)
İşlemci nedir?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı