PC ile uğraşırken belli bir süre geçince monitör'de görüntü gidip karşıma HDMI yazısı geliyor ve bilgisayar çalışır vaziyete olup fan sesleri yükseliyor acill çözüm.
Sistem:
-Motherboard: MSI MPG X570 GAMING Plus.
-Processor: AMD Ryzen 5 5600X.
-Memory: G.Skill 16 GB (2x8GB) Ripjaws V Black Memory.
-Graphics Card: Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC.
PC ile uğraşırken belli bir süre geçince monitör'de görüntü gidip karşıma HDMI yazısı geliyor ve bilgisayar çalışır vaziyete olup fan sesleri yükseliyor acill çözüm.
Sistem:
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Dediğiniz doğru olabilir ama sistemi hazır bir şekilde satın aldım, bu yüzden kendime ekstra masraf yerine uğraş çıkarmak istemedim. Ama şu an bunun yanlış olduğunu fark ettim yorumunuz ve yardımınız için teşekkürler.
XPG Pylon PYLON650B-BKCEU 650W 80+ Bronze Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Sistem: