Teşekkürler bir inceleyeceğim. Yanına çift monitör alacağım da, 24 inç 2 tane 144hz 1ms monitör iş görür mü? Yoksa 27 inç almam daha mı iyi olacaktır? Ayrıca 27 inç alırsam 2k qhd kalitesinde almam gerektiği söyleniyor yoksa yakından pikseller sayılabiliyormuş bu doğru mudur? Teşekkürler.
Teknik Özellikler: Radyatör Boyutu 277 x 120 x 38mm Fan Devir Aralığı 200-1800 RPM (120mm), 1000-3000 RPM (40mm) Maksimum Hava Akımı 56,3 CFM Soğutucu Blok...
Western Digital 1 TB Black SN750 WDS100T3X0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
MSI MAG FORGE 101M Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
High Power Performance Gold GD HP1-J750GD-F12S Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Arkadaşım bence içine sinen sistemi al biraz bu sitede dolan zaten toplama yapmayı iyice öğrenirsin burda genel olarak demiyorum gerçekten bilgili insanlar var onlari kenara koy burda sırf o paraya sistem sığdırmak için rezil parçalar öneren oluyor marka kalitesi olmayan ( sorsan kaliteli derler) sonra böyle 20 25 bin TL lik bütçeye 450 TL lik MSI hava akışı iyi olsa da rezalet çirkin MAG forge kasasını önerirler. Verdiğin parayla rezil oluyorsun bütçen yüksek ama önerilen e bak zevskzilikten başka bir şey değil sorsan kendileri almaz bunu Çünkü burda bunu anladım paraya sığsın diye markette ne kadar ucuz çikolata varsa kutuya toplarlar sonra ömrü kaliteli olan bileşenden 3 sene falan daha az kullanırsın. Böyle büyük sistem alıyorsan kaliteli almaya bak kardeşim benim tavsiyem budur. DEDİM GİBİ İŞİNİ DÜZGÜN YAPANA LAFIM DEĞİLDİR.