R5 5600X ve RTX 3070 sistem uyumlu mu?

Kaanuzn29

Decapat
Daha fazla  
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X
Ekran Kartı: Gigabyte RTX 3070 Gaming OC Trio
Anakart: MSI MPG 550
PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance GD
SSD: Samsung 970 EVO Plkus NVMe M.2
HDD: Western Digital 3.5 1 TB Caviar Blue 7200 RPM
Kasa: Phanteks Eclipse G360A
Soğutucu: Corsair H150 360mm sıvı soğutucu
RAM: Patriot Viper Steel 2x8 GB 3200MHz

Sistemim Yukarıdaki gibidir birbiriyle uyumlu mu değil mi bir sorayım fikrinizi alayım dedim.

PSU yeterli.

Sogutucu yeterli (masallah, sanki ust duzey islemci varmis gibi, 2 tane islemci sogutuyormus gibi 360mm)

RAM cift kanal.

Anakart uyumlu soket.

Yani, uyumlu. Ama bu sistem eger sifir ise, dehset gibi kaziktir. İkinci el ise yine fiyati yuksek olabilir. Bütçe nedir, ne kadar?

Hazır mı alacaksanız teker teker mi hocam?
Parçalar uyumlu bu arada.

Haketse haketse i9-13900K hakeder bu soğutmayı.
evet ID-Cooling 224 XT yeterliydi bu işlemciye

arkadaşlar teker teker ve sıfır alacağım bütçe: 16000 tl parça olarak değiştirmemi tavsiye ettiklerinizi söyler misiniz ? Forumlarda dolaşarak en iyi seçenekleri bulmaya çalıştım

Arkadaşlar teker teker ve sıfır alacağım bütçe: 16000 TL parça olarak değiştirmemi tavsiye ettiklerinizi söyler misiniz? Forumlarda dolaşarak en iyi seçenekleri bulmaya çalıştım.

Sifir ise, bu 360mm sivi sogutmali PC'nin 16k olmasi nedir? İnanilmaz. Eger oyleyse, iyi fiyat.

Thermaltake yapabilirseniz bu da olur.

işlemci ve ekran kartını parça olarak satın aldım zaten geri kalan parçalarıda sipariş edeceğim. Hazır Sistem olarak satın almıyorum yani

İşlemci ve ekran kartını parça olarak satın aldım zaten geri kalan parçaları da sipariş edeceğim. Hazır sistem olarak satın almıyorum yani.

Anladim. İslemci X ve 3070 kazik olmus. Neyse, 360Mm'den vazgecmenizi oneririm. Gereksiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…