Dostum 4060 alırken zaten bı tane hazır sistem parası harcicaksın sıfırdan hazırsistem bakabilirsinSistemde ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum, sorum.
-Yükseltme yapmaya değer.
-Yeni sistem toplamak maliyetli, yeni sistem toplasam büyük farklar yaşayacak mıyım?
-Kart olarak RTX 4060 alacağım.
Sistemim.
Ryzen 5700X (soğutucusu Arctic Freezer 34 e-Sports Duo)
MSI B450 Gaming Plus Max.
2*8 RAM.
Amd gpu düşünmüyorum.Şuan ki GPU'nuz nedir? 4060 yerine 6700XT bakılabilir.
Peki şuan ki GPU'nuz nedir?Amd gpu düşünmüyorum.
Dostum 4060 alırken zaten bir tane hazır sistem parası harcicaksın sıfırdan hazırsistem bakabilirsin
Peki şu anki GPU'nuz nedir?
Ben sadece kart alacağım PSU falan yeterli.
Bu kartın piyasa fiyatı ortalama 17 bin, hadi ağzı düz olsun 20 olsun fiyatı, bu fiyata RTX 4060'lı ve eş değer performansta sistem var mı? Varsa paylaşın bakmak isterim.
GTX 1650 Super.
İkinci el düşünürseniz AMD tarafı olsun, Nvidia tarafı olsun gayet güzel kartlar var. 5700X Kötü bir işlemci değil kesinlikle. O işlemcinin hakkını verecek kartlarda 3070 Ti, 6750 XT gibi gibi kartlar.Ben sadece kart alacağım PSU falan yeterli.
Bu kartın piyasa fiyatı ortalama 17 bin, hadi ağzı düz olsun 20 olsun fiyatı, bu fiyata RTX 4060'lı ve eş değer performansta sistem var mı? Varsa paylaşın bakmak isterim.
GTX 1650 Super.
5700X, 7500F'ten daha güçlü. AM4'te olsa güçlü. O işlemci hali hazırda elinde varken, 5500'lü 4060 sistem almaya değmez. 20 Bin liraya alacağı kartta güçlü olur zaten.Hahaha gülmek lazım buna gerçekten 19 bin TL'ye sıfır 4060'lı sistemler var daha geçen vatan indirimlerinden arkadasım sıfır 4060 Ti ylı kasayı 23 bin TL'ye aldı siz bir karta o parayı veriyorsunuz.
Hahaha gülmek lazım buna gerçekten 19 bin TL'ye sıfır 4060'lı sistemler var daha geçen vatan indirimlerinden arkadasım sıfır 4060 Ti ylı kasayı 23 bin TL'ye aldı siz bir karta o parayı veriyorsunuz.
23 bin lira aynı karta sahip sisteme para vermek mi, 14 bin sadece karta para vermek mi? Tabii ki sadece kart alacak adama kart aldırmak. Zaten 20 bin bandını konuşuyor olsaydık bütçe için ona göre 4070, 4070 Ti civarı bir kart önerirdik. Bir şey bilmediğiniz için boş yapmak dışında bir icraatiniz yok konuda.Hahaha gülmek lazım buna gerçekten 19 bin TL'ye sıfır 4060'lı sistemler var daha geçen vatan indirimlerinden arkadasım sıfır 4060 Ti ylı kasayı 23 bin TL'ye aldı siz bir karta o parayı veriyorsunuz.