R5 7500F - 9060 XT sistem 41.500 TL'ye alınır mı?

İmNightStar

Yoctopat
Daha fazla  
R5 7500F.
ASUS Prime B650 m-r
ASUS Dual 9060 XT 16 GB.
2x8 16 GB Lexar Thor 6000 MHz CL 38.
Lexar NM790 1 TB.
XPG Valor mesh 750W Gold PSU - kasa.
Thermalright Assassin X 120.
41.500

Parçaların markalarına göre fiyatı iyi midir?

Hocam cuma akşamları saat 22:00'dan sonra incehesapta indirimler oluyor gaming gecesi denilerek. Orada bu sisteme benzeyen daha uygun fiyatlı sistemler olabiliyor. Sizin dediğiniz bu sisteme benzerini 3 ay önce 36k'ye almıştım o siteden.

Evet biliyorum. Ancak bu denli marka parçalı sisteme pek rastlamadım açıkçası. Bu şekilde fiyat nasıl? Bilginiz var mı?

Evet biliyorum. Ancak bu denli marka parçalı sisteme pek rastlamadım açıkçası. Bu şekilde fiyat nasıl? Bilginiz var mı?

Fiyatı iyi hocam bu şekilde. İsterseniz 750w yerine 650w tercih edebilirsiniz. 650w yeterli gelecektir fiyatından da biraz olsun düşmüş olursunuz ama iyi bir güç kaynağı olduğu için 750w alıp uzun vadeli de kullanabilirsiniz (ileride ekran kartını ve anakartını değişip güç kaynağı aynı kalabilir.). Linkini atabilir misiniz sistemin?

Hocam 41K'ye gayet iyi olmuş. Ram ve SSD harici benim sistemimle birebir. Eğer sistem içerisinde 2x16 olarak 32gb ramde olsaydı mükemmeldi.

Fiyatı gerçekten durumuna göre makul ise almayı düşünüyorum yakın zamanda inşallah. TRT vergi zammından etkilenmem umarım

R5 7500F.
ASUS Prime B650 m-r
ASUS Dual 9060 XT 16 GB.
2x8 16 GB Lexar Thor 6000 MHz CL 38.
Lexar NM790 1 TB.
XPG Valor mesh 750W Gold PSU - kasa.
Thermalright Assassin X 120.
41.500

Parçaların markalarına göre fiyatı iyi midir?
Parçaları çok iyi seçmişsiniz. Hiç düşürmeyin daha ucuza getireyim diye. M.2 için soğutucu da alın muhakkak. Altta aksesuar kısmından Enermax ESC001-R Kırmızı'yı ekleyebilirsiniz. Ayrı olarak linkini de bıraktım.

M.2 için bahsettiğiniz soğutucu alınmaz ise ne olur? Bilgim yok o sebepten soruyorum. Teşekkürler.

Daha fazla ısınır. Daha fazla ısınırsa performansta düşme olabilir. Soğutucu SSD'nin daha serin ve kararlı çalışmasını sağlar genel anlamda. 270 TL sonuçta, almışken muhakkak bunu da almakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…