İmNightStar Yoctopat Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:45 #11 Anladım, tamamdır. Çok teşekkür ederim. İyi forumlar
TwoTech Picopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 64 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:46 #12 İmNightStar dedi: Fiyatı gerçekten durumuna göre makul ise almayı düşünüyorum yakın zamanda inşallah. TRT vergi zammından etkilenmem umarım Genişletmek için tıkla... Yok hocam fiyatı gerçekten iyi parçalarla beraber yanlız dikkat edin aniden fiyatı artmasın hem vergiyle hemde vergisiz ben gözümle anlamsız şekilde 2 günde 3k artan sistemler gördüm.
İmNightStar dedi: Fiyatı gerçekten durumuna göre makul ise almayı düşünüyorum yakın zamanda inşallah. TRT vergi zammından etkilenmem umarım Genişletmek için tıkla... Yok hocam fiyatı gerçekten iyi parçalarla beraber yanlız dikkat edin aniden fiyatı artmasın hem vergiyle hemde vergisiz ben gözümle anlamsız şekilde 2 günde 3k artan sistemler gördüm.
İmNightStar Yoctopat Katılım 11 Kasım 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:52 #13 Umarım artmadan yakalayabilirim. Size de teşekkür ederim. İyi akşamlar.
TwoTech Picopat Katılım 2 Ağustos 2025 Mesajlar 64 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:53 #14 İmNightStar dedi: Umarım artmadan yakalayabilirim. Size de teşekkür ederim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sizede iyi akşamlar.
İmNightStar dedi: Umarım artmadan yakalayabilirim. Size de teşekkür ederim. İyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... Rica ederim sizede iyi akşamlar.