R5 7500F - AK400 oyunda 75 derece normal mi?

milk

Megapat
Merhaba R5 7500F ve AK400 digital kullanıyorum (normal AK400'den soğutma konusunda bir farkı yok bildiğim kadarıyla) ama sıcaklık değerleri beklediğimden 10-15 derece kadar daha yüksek çıktı. İnternette bu değere stok soğutucu varsa normal diyorlar ki benimki kule tipi soğutucu.

CS2 oynuyorum ve 75-77 dereceleri gördü, CPU-Z'den 5 dakikalık bir stres testi yaptım 85 dereceyi gördü, bu değerler normal mi diye sormak istiyorum ama bana pek normal gelmedi. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.

Bu arada boşta (yani Chrome, Spotify vb. açıkken) 55-60 derece aralarında geziyor.

Son düzenleme:
Aynı işlemciyi bende kullanıyorum Zalman'ın kule tipi soğutucusuyla. Aynı değerleri alıyorum oyun oynarken. Dying Light 2 oynarken 78 derece falan görüyorum. Bu işlemci için normal sanırım.

dostum amd adrenalin software üzerinden cpu sıcaklığına bakıyorsan eğer msi afterburnerdan farklı sonuç veriyor. Amd adrenalinin neredeyse 5-15 derece daha yüksek gösteriyor sıcaklığı nedenini anlayamadım. Cpu fan hızım msi afterburnerda gösterilen sıcaklığa göre artıyor. Adrenalin tam olarak neyi gösteriyor pek bulamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı