Eymen Kırcı
Decapat
Daha fazla
Hocam sıvı soğutma mı olacak illa? Kule tipi olur mu?Bu sisteme uygun en fazla 3bin TL'ye uzun süre işimi görebilecek sıvı soğutma önerir misiniz?VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti EX 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
VULCAN-7500F Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX Ti 4060 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Hocam sıvı soğutma mı olacak illa? Kule tipi olur mu?
Benim önerim kule tipi olur. İleride yine ortalama bir işlemci yükseltmesi yapsanız yeter. Örneğin 7800x3D gibi.Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Radyatör içindeki özel tasarım su kanalları, düşük su direnci ve yüksek akış hızı sağlayarak daha iyi soğutma performansı sağlar.www.gaming.gen.tr
Elektronik: Thermalright Phantom Spirit 120 SE (Siyah) 1499TL!
Çok büyük bir indirim değil ama bu bütçede alacağınız en iyi kule tipi soğutma. Yani 214XT veya 224XT falan alacağınıza bunu alın çok daha uzun ömürlü emin olun. Peerless Assassin modelinden de daha iyi ve daha sessiz...www.technopat.net
Yani hangisi daha çok işime yarar bilmiyorum 7500F çok ısınan bir işlemci stok fan işe yaramıyor o yüzden dedim işlemci yükseltmesi hemen yapmam ama hava soğutucuda ne kadar etkili bilmiyorum 75 derecelerde olan soğutucuyu ne kadara soğutur mesela örnek verir misiniz?
Yani hangisi daha çok işime yarar bilmiyorum 7500F çok ısınan bir işlemci stok fan işe yaramıyor o yüzden dedim işlemci yükseltmesi hemen yapmam ama hava soğutucuda ne kadar etkili bilmiyorum 75 derecelerde olan soğutucuyu ne kadara soğutur mesela örnek verir misiniz?
Hocam sıvı soğutma mı olacak illa? Kule tipi olur mu?
Benim önerim kule tipi olur. İleride yine ortalama bir işlemci yükseltmesi yapsanız yeter. Örneğin 7800x3D gibi.Thermalright Frozen Warframe 240 Black ARGB 240mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Radyatör içindeki özel tasarım su kanalları, düşük su direnci ve yüksek akış hızı sağlayarak daha iyi soğutma performansı sağlar.www.gaming.gen.tr
Elektronik: Thermalright Phantom Spirit 120 SE (Siyah) 1499TL!
Çok büyük bir indirim değil ama bu bütçede alacağınız en iyi kule tipi soğutma. Yani 214XT veya 224XT falan alacağınıza bunu alın çok daha uzun ömürlü emin olun. Peerless Assassin modelinden de daha iyi ve daha sessiz...www.technopat.net
Yani işlemciyi 7600'e yükseltsem bile bu hava soğutucu işimi görür ve bu işlemci için sıvı soğutucuya gerek yok diyorsunuz. O zaman bende bu soğutucuyu alayım. Desteğiniz için teşekkürler.
Yani işlemciyi 7600'e yükseltsem bile bu hava soğutucu işimi görür ve bu işlemci için sıvı soğutucuya gerek yok diyorsunuz. O zaman bende bu soğutucuyu alayım. Desteğiniz için teşekkürler.
Soğutucu budur değil mi yanlış almayayımda.Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Hocam bari bilginiz yok konuşmayın. Phantom Spirit 120SE, 7950x3d için bile yeterli birazcık performans kısarak. 7950X için ise testlerde 92 dereceyi geçmiyor full yükte. 7950x3d için daha az ısınacağını söylememe gerek yok herhalde. Kaliteli bir termal macunda şart tabiki. 240mm soğutmalardan daha iyi Phantom Spirit 120SE. 7000 serisi için 90 derece gayet iyi. 7000 serisi zaten 90-92 sıcaklıklarda bile hala stabil performans gösteriyor.7500F ya da 7600 için, 1000-1500 arasındaki hava soğutucu 15 dereceye kadar sogutabılır. Ancak 7700X veya 7800x3D de aynı performansı gösteremez. Bu işlemciler çok daha fazla ısınırlar.
Hocam bari bilginiz yok konuşmayın. Phantom Spirit 120SE, 7950x3D için bile yeterli birazcık performans kısarak. 7950X için ise testlerde 92 dereceyi geçmiyor Full yükte. 7950x3D için daha az ısınacağını söylememe gerek yok herhalde. Kaliteli bir termal macunda şart tabii ki. 240mm soğutmalardan daha iyi Phantom Spirit 120SE. 7000 serisi için 90 derece gayet iyi. 7000 serisi zaten 90-92 sıcaklıklarda bile hala stabil performans gösteriyor.
Bu videoya bakarsanız dediklerimi anlarsınız.
Ayrıca sıvı soğutma istiyorsanız da bunu öneririm. Gayet yeterli olur. İleri zamanlarda da değerlendirilebilir.
Deep Cool Deepcool LS520 Se Rgb 240MM Sıvı Soğutma Siyah Fiyatı
Deep Cool Deepcool LS520 Se Rgb 240MM Sıvı Soğutma Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com