r57500frtx4060
Attopat
Daha fazla
Selamlar, R5 7500F işlemci icin Vatan'dan alabileceğim soğutucu önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Kasan ve bütçen nedir? İlla vatandan almak zorunda değilsin.
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 7500F - RTX 4070 SUPER 12GB - A620M-E DDR5- 500GB SSD - 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Dostum ben tüm teknolojik alışverişimi vatandan kendim gidip elden alarak yapıyorum hemen evimin dibi başka teknoloji öyle internetten falan hiç bulaşmam bu sana attığım sistemi alıyorum 1 TB SSD 32 GB RAM olacak şekilde + soğutucu önerisi istiyorum onu da vatandan alacağım vatandan önerirsen sevinirim.
Yanına da LG UltraGear 27' IPS QHD monitör alıyorum 1 ms 240 Hz 2560x1440 çözünürlükte.
Güzel bir sistem kurmuşsunuz ancak vatandaki soğutucuların hiçbiri fiyatını zerre hak etmiyor, sistemi aldıktan sonra bunu almanızı tavsiye ederim, vatandaki muadillerinden çok daha iyidir.
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Öncelikle her parçanın kendine ait garantisi bulunur ve soğutucu değişimi ile garanti bozulmaz bu konu hakkında şüpheniz olmasın, hiç denemedim ancak mantıken soğutucuyu orada taktırabilmen gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.