R5 7500F icin Vatan'dan soğutucu önerisi

Kasan ve bütçen nedir? İlla vatandan almak zorunda değilsin.

Dostum ben tüm teknolojik alışverişimi vatandan kendim gidip elden alarak yapıyorum hemen evimin dibi başka teknoloji öyle internetten falan hiç bulaşmam bu sana attığım sistemi alıyorum 1 TB SSD 32 GB RAM olacak şekilde + soğutucu önerisi istiyorum onu da vatandan alacağım vatandan önerirsen sevinirim.

Yanına da LG UltraGear 27' IPS QHD monitör alıyorum 1 ms 240 Hz 2560x1440 çözünürlükte.

Dostum ben tüm teknolojik alışverişimi vatandan kendim gidip elden alarak yapıyorum hemen evimin dibi başka teknoloji öyle internetten falan hiç bulaşmam bu sana attığım sistemi alıyorum 1 TB SSD 32 GB RAM olacak şekilde + soğutucu önerisi istiyorum onu da vatandan alacağım vatandan önerirsen sevinirim.

Yanına da LG UltraGear 27' IPS QHD monitör alıyorum 1 ms 240 Hz 2560x1440 çözünürlükte.

Güzel bir sistem kurmuşsunuz ancak vatandaki soğutucuların hiçbiri fiyatını zerre hak etmiyor, sistemi aldıktan sonra bunu almanızı tavsiye ederim, vatandaki muadillerinden çok daha iyidir.

Güzel bir sistem kurmuşsunuz ancak vatandaki soğutucuların hiçbiri fiyatını zerre hak etmiyor, sistemi aldıktan sonra bunu almanızı tavsiye ederim, vatandaki muadillerinden çok daha iyidir.

Ben montaj işinden pek anlamam bunu satın alıp vatandaki adama taktırtabilir miyim acaba tanıdığım var ama veya bir PC çiye taktırsam sorun olur mu garanti falan bozulur diyorlar ama garantiyle bir işim yok benım oyun oynayacağım haftada 3-4 saat oda az yani.

Öncelikle her parçanın kendine ait garantisi bulunur ve soğutucu değişimi ile garanti bozulmaz bu konu hakkında şüpheniz olmasın, hiç denemedim ancak mantıken soğutucuyu orada taktırabilmen gerekiyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı