V varju Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Bütçe icin 6K diyorum, fiyatini hak edecek anakart olursa uzerine cikarim cok olmamak kaydiyla. Ama tercih 6K civarlarinda olmasi.
Bütçe icin 6K diyorum, fiyatini hak edecek anakart olursa uzerine cikarim cok olmamak kaydiyla. Ama tercih 6K civarlarinda olmasi.
W1zzard Decapat Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Hocam 2 tane M.2 yuvası yeterli midir? varju dedi: Bütçe icin 6K diyorum, fiyatini hak edecek anakart olursa uzerine cikarim cok olmamak kaydiyla. Ama tercih 6K civarlarinda olmasi. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu anakarta bakabilirsiniz hocam fiyatında güzel bir anakart.
Hocam 2 tane M.2 yuvası yeterli midir? varju dedi: Bütçe icin 6K diyorum, fiyatini hak edecek anakart olursa uzerine cikarim cok olmamak kaydiyla. Ama tercih 6K civarlarinda olmasi. Genişletmek için tıkla... Amazon.com.tr Bu anakarta bakabilirsiniz hocam fiyatında güzel bir anakart.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.988 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 17 Kasım 2024 #3 Bu daha mantıklı bir seçim olacaktır. Fazlarının kalitesi ve PCIe 5.0 desteğiyle Tomahawk rakibi bir anakart. Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.944,74 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Bu daha mantıklı bir seçim olacaktır. Fazlarının kalitesi ve PCIe 5.0 desteğiyle Tomahawk rakibi bir anakart. Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.944,74 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
V varju Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 mATX mi tercih etmeliyim yoksa ATX mi, aralarinda ne gibi farklar var, sadece boyut icin o kadar fiyat farki vermeye deger mi?
mATX mi tercih etmeliyim yoksa ATX mi, aralarinda ne gibi farklar var, sadece boyut icin o kadar fiyat farki vermeye deger mi?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.988 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 17 Kasım 2024 #5 varju dedi: mATX mi tercih etmeliyim yoksa ATX mi, aralarinda ne gibi farklar var, sadece boyut icin o kadar fiyat farki vermeye deger mi? Genişletmek için tıkla... Sadece boyut ve ufak farklar. Sizi etkilemez.
varju dedi: mATX mi tercih etmeliyim yoksa ATX mi, aralarinda ne gibi farklar var, sadece boyut icin o kadar fiyat farki vermeye deger mi? Genişletmek için tıkla... Sadece boyut ve ufak farklar. Sizi etkilemez.
V varju Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #6 Smmmhunter dedi: Sadece boyut ve ufak farklar. Sizi etkilemez. Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri fan almayi planliyorum da mATX anakartlarda problem olur mu?
Smmmhunter dedi: Sadece boyut ve ufak farklar. Sizi etkilemez. Genişletmek için tıkla... Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri fan almayi planliyorum da mATX anakartlarda problem olur mu?
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.988 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 17 Kasım 2024 #7 varju dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri fan almayi planliyorum da mATX anakartlarda problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Attığım anakartta olmaz ama aynı modelin siyahını alın bence.
varju dedi: Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120 MM Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri fan almayi planliyorum da mATX anakartlarda problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Attığım anakartta olmaz ama aynı modelin siyahını alın bence.
V varju Femtopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #8 Smmmhunter dedi: Attığım anakartta olmaz ama aynı modelin siyahını alın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Smmmhunter dedi: Attığım anakartta olmaz ama aynı modelin siyahını alın bence. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.