kYn Centipat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #1 Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr
Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.054 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #2 kYn dedi: Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yeterli olur ben stok fan ile denedim 95 derece oluyordu sonra değiştirdim normale döndü. Bu da fazlasıyla yeterli olur zaten.
kYn dedi: Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yeterli olur ben stok fan ile denedim 95 derece oluyordu sonra değiştirdim normale döndü. Bu da fazlasıyla yeterli olur zaten.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 23 Ağustos 2024 #3 kYn dedi: Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yeterli, kasa uyumluluğunu kontrol edin. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Kasım 2024
kYn dedi: Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Yeterli, kasa uyumluluğunu kontrol edin.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 23 Ağustos 2024 #4 kYn dedi: Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterli. 7800x3D gibi bir işlemciye de yeterli. Kasanıza sığıyor mu ona bakın.
kYn dedi: Yeterli midir bu soğutucu dostlar? Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterli. 7800x3D gibi bir işlemciye de yeterli. Kasanıza sığıyor mu ona bakın.