R5 7500F, RTX 4060 sistem için tavsiye

cugliwq

Centipat
Daha fazla  
Hocam merhaba bayağıdır araştırıyorum forumdaki şikayetleride dikkate alarak bu sistem almak için uygun geldi ama sizden yine bilirkişi tavsiyesi almak istedim.

ModArt-SATISFACTION V3 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Yarın gidip mağazada daha detaylı bakacağım ama anakarttan ve SSD'den pek emin değilim onun dışında sıvı soğutma ekledim RAM'i eski kasamdaki 8 GB ile 24 GB yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba bayağıdır araştırıyorum forumdaki şikayetleride dikkate alarak bu sistem almak için uygun geldi ama sizden yine bilirkişi tavsiyesi almak istedim.

ModArt-SATISFACTION V3 / AMD Ryzen 5 7500F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB / 16GB DDR5 / 512GB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

Yarın gidip mağazada daha detaylı bakacağım ama anakarttan ve SSD'den pek emin değilim onun dışında sıvı soğutma ekledim RAM'i eski kasamdaki 8 GB ile 24 GB yapacağım.
Eski kasanızın DDR5 olduğunu sanmıyorum ram uymayacaktır.

Oyun için alıyorsanız 16 gb ram yeterlidir zaten.

Hocam merhaba bayağıdır araştırıyorum forumdaki şikayetleride dikkate alarak bu sistem almak için uygun geldi ama sizden yinebilirkişi tavsiyesi almak istedim.

Ekran kartını RTX 4070 ile değiştirebilecek bütçeniz varsa daha iyi olur.

Eski kasanızın DDR5 olduğunu sanmıyorum RAM uymayacaktır.

Oyun için alıyorsanız 16 GB RAM yeterlidir zaten.

Ekran kartını RTX 4070 ile değiştirebilecek bütçeniz varsa daha iyi olur.

DDR5 veya DDR4 oldugunu anlamanın bir yolu var mı hocam ayrıca monitor ekleyip SSD'yi yükseltmeyi planladıgım için 4070 aşar beni.

Hocam monitörle beraber 35 diyebilirim.
7700XT li sistem vardı Tebilon'da 28 bine lakin değişmiş. Bu ikisi bütçene yakın olarak alınabilir ürünler. Üzmez yani uzun yıllar.

7700XTli sistem vardı Tebilon'da 28 bine lakin değişmiş. Bu ikisi bütçene yakın olarak alınabilir ürünler. Üzmez yani uzun yıllar.

Hocam teşekkürler göz atacağım bunada işlemci soğutucu eklemeyi düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı