R5 7500F RTX 4070 sistemde sinyal yok hatası

rawnn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba daha önce de aynı sorundan konu açıp anakart değiştirmiştim yine aynı sorun ancak DRAM ışığı yanıyor. Debug butonu gibi bir buton var ona tıkladığımda ise CPU Debug ışığı yanıyor.

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 7500F.
Gigabyte RTX 4070 Super.
Gigabyte B650M Aorus Elite AX.
G.Skill flare X5.

@Marix Hocam tekrar yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Evet bir video izledim yabancı bir kanaldan bayağı bi anlatmış bu can sıkıcı olayı ancak en sonda işlemcini ram modülünde arıza olduğunu söyledi yanlış hatırlamıyorsam umarım öyle değildir. Bir arkadaşım da RAM lerin arızalıdır ya da pinleri yamultmuşsundur diyor bilemedim.

Tamam hocam yarın tekrar akşam saatlerinde deneyeceğim. Sizi de bu saatte tuttum kusura bakmayın yarın tekrar bilgilendireceğim sizi denerken.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bahsettiğim video da bu bırakayım şöyle hocam.

@Marix Hocam iyi akşamlar tekrar, bios sıfırlamadan dim A2 yuvasında tek RAM çalıştırdım şu an hala görüntü yok.

Şöyle göstereyim DRAM ledi yanıyor hala.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 11
  • image.jpg
    image.jpg
    170,4 KB · Görüntüleme: 10
Son düzenleme:
Yaptım tekrar güç verdim hocam bekliyorum bakalım.Ancak yine ilk açılışta bi görüntü yok monitörde.

CPU da sorun olabilir mi ilk açılışta CPU ledi yanıyor sonra DRAM e dönüyor kapanırken yine CPU.

Yok hocam hala görüntü yok.

Amd stok fana geçirdim az önce daha rahat görüntü için, göstereyim şöyle:

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    165 KB · Görüntüleme: 9

Yeni konular

Geri
Yukarı