R5 7500F RTX 5060 Ti 16 GB sistem nasıldır?

Hayırlı olsun bende 1 TB ssd yaptım 32GB ram yaptım birde kule tipi soğutucu aldım. 7500F’e düşürecektim ancak artık 400 küsür + oluyor sordum bugün gidip mağazaya stoklardaki işbirliği sebebiyle dediler. O yüzden 7600’de kalıyorum ben, sana da hayırlı olsun hocam alınca kasayla alakalı bir video rica edebilir miyim senden çalışması vs nasıl duyabilmek adına. Tekrardan hayırlı olsun güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim hocam tabii ki de atarım. Size de hayırlı olsun bu arada mutlu oldum sizde aynı sistemi alınca açıkçası . Güzel seçimler yapmışsınız ben SSD'yi yükseltmedim çünkü B650M-R'nin 2 tane M.2 slotu var 1TB SSD seçeneklerini pek beğenmedim güzel olanları da seçince fiyat çok şişti doğrusu o yüzden 500GB Kioxia'da karar kıldım(foruma sordum yine tabii ki de) ileride de 1TB adamakıllı bir SSD alırım diye düşündüm. RAM açısından forum bana RAM'lere elleme dedi ama ben yine de Lexar Thor yapmak istedim oradan ufak zarar ettik ama neyse. Kasa konusunda PSU'yu foruma sordum PSU'lardan anlayan bir arkadaş alabilirsiniz dedi diğer seçeneklere de bakarak ama bilemiyorum ben yine de bir akım korumalı gerilim korumalı bir priz alacağım galiba. Son olarak ben montaj yapılmasını istedim. Tek içime sinmeyen nokta sadece Aras Kargo seçeneğinin olmasıydı inşallah sağsalim getirirler artık bilmiyorum :/ heh bir de işlemci soğutucuyu da uyguna bulursam bir yerden ayrı alacağım artık bir süre stokla idare edeceğim.

Valla bende sevindim açıkçası aynı sistemi almamıza ben ssd kısmını TwinMOS 1TB gen4 olanını seçtim almışkende 32 gb ram olanını alayım dedim biraz şişti dediğin gibi ama yine de almışken alayım dedim soğutma kısmını belki başka bir yerde sipariş edebilirim çünkü daha uyguna bulunabilir gibime geliyor ondan dolayı. Kargolama kısmında herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum bu arada 5 yıl Pckolik tarafından ücretsiz bakım hizmetleri varmış bana bunu aktardılar sende de aynı şekilde geçerli olacaktır bilgisini vermiş olayım. Tekrardan hayırlı olsun dediğim gibi eline geçince kasa ile alakalı videonu bekliyorum

Bilgilendirme için teşekkür ederim hocam aynı şekilde ben de bekliyorum video

Ne yazık ki alamadım fiyat fazlasıyla yükseldi, hesap kesim tarihini bekleyeyim derken zam yedim. Unlucky oldu.

Ne yazık ki alamadım fiyat fazlasıyla yükseldi, hesap kesim tarihini bekleyeyim derken zam yedim. Unlucky oldu.

Bu biraz anormal bir zam olmuş hocam geçmiş olsun. Gaming gecesini falan iyi kollayın geçen hafta uygun fiyata güzel 5060 Ti 16 GB sistemler vardı hatta bundan bile ucuza geliyordu bin lira falan. Hayırlısı diyelim belki de daha uygun fiyata daha iyisini bulursunuz.

Teşekkürler hocam iyi dileklerin için bir şekilde aldım bu paraya daha fazla artabileceğini düşünüp. Ancak 3. gün oldu hala mağaza teslim seçmeme rağmen teslim edilmedi bayağı arayıp vs görüştüm ancak inşallah bugün teslim edecekler. Sen alabildin mi eline ulaştı mı bari?

Bilmiyorum hocam ben kargoyla aldığım için. Şu an dağıtıma çıkmış bekliyorum bugün gelebilir.

Hocam bilgisayar geldi. Ekran kartı ve kutular ayrı bir kutudaydı sistem ayrı bir kutudaydı, paketleme iyiydi. Önce ekran kartını taktım kasaya girişe biraz zor taktım ecel terleri döktüm korkudan zarar vereceğim diye, bir de ekran kartını takarken kasaya oturtma yerinde vidalar bayağı zor girdi biraz kaba kuvvet kullandım. İşte her neyse camı geri taktım sistemi açtım bir de ne göreyim adamlar Windows 11 Pro yüklemiş bu durum beni bayağı şaşırttı çünkü sitede FreeDOS diyordu. Üzerine galiba lisansı bile var çünkü sağ altta Windows'u aktif edin demiyor BIOS ayarlarına da baktım biraz oraya dokunmamışlar BIOS çünkü 2024'ün son ayındaki sürümünü kullanıyor arada 4 5 sürüm var vallahi hiç BIOS Update yapmaya cesaret edemiyorum ne yapacağım bilmiyorum o konuda. Onun dışında ekran kartı testlerini falan daha yapamadım sürücü yükleme işlerine de daha başlayamadım gün bayağı yoğun geçti. Size video sözüm vardı ama nereden atacağım bilmiyorum, bir sistem hakkında konuşacak biri iyi olurdu doğrusu 10 sene sonra ilk defa sistem değiştrdiğim için fena afalladım. Ha bu arada eski hesabıma bir türlü erişemedim o yüzden buradan yazıyorum.

Hocam merhaba, bende aldım sistemi şu anda hatta oradan yazıyorum bende de Windows yüklü geldi ancak bir süre sonra Etkinleştir yazısı çıktı. Ekran kartı driverları vs yüklenmiş ben sadece son versiyonları güncelledim. Bios kısmına hiç bakmadım bile ancak oraya bakmak lazım sanırım bende 6 yıl sonra ilk defa aldığım için ister istemez bende afalladım İkimize de hayırlı olsun güle güle kullanalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…