R5 7500F - RX 7800 XT sistem için kasa önerisi

dracon

Megapat
Merhaba arkadaşlar.

ATX anakart.
7800 XT.
7500F AMD işlemci.

Bu ürünlere uygun gelecekte de PSU derdim olmasın diye, 850W PSU düşünüyorum 80+ Gold tercihim.

Fakat kasa kısmında, kafa karışıklığı yaşıyorum, güç kaynaklı ve güç kaynaksız kasa tavsiyelerinize ihtiyacım var. Soğutmada sorun yaşamadan direkt bunları yerleştirip kasayı hazır hale getirmeye çalışacağım.

Kaçırma derim

Kaçırma derim
Adam kasa istemiş.

Merhaba arkadaşlar.

ATX anakart.
7800 XT.
7500F AMD işlemci.

Bu ürünlere uygun gelecekte de PSU derdim olmasın diye, 850W PSU düşünüyorum 80+ Gold tercihim.

Fakat kasa kısmında, kafa karışıklığı yaşıyorum, güç kaynaklı ve güç kaynaksız kasa tavsiyelerinize ihtiyacım var. Soğutmada sorun yaşamadan direkt bunları yerleştirip kasayı hazır hale getirmeye çalışacağım.
Bütçenizi söyler misiniz? Bütçeniz arkadaşın attığı kasa için yeterliyse onu alabilirsiniz.

Adam kasa istemiş.

Bütçenizi söyler misiniz? Bütçeniz arkadaşın attığı kasa için yeterliyse onu alabilirsiniz.

PSU'suz kasa alırsa düşünebilir diye yardım amacıyla attım. Sana ne oluyor ben onu anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Guardian Pro ve;

Hocam bu kasada gold+ 850 psu mu var?

Kaçırma derim

Baktım, teşekkür ederim ama tam modüler bakıyorum yine de fiyat avantajı var. Dikkatimi çekti.

Adam kasa istemiş.

F/P arıyorum, 5k 6k civarı da olur. Arkadaşın attığı kasa direkt 850w 80+gold psu mevcutsa alınabilir. Teşekkür ederim başka kasa önerilerin varsa çok sevinirim.

Teşekkür ederim başka kasa önerilerin varsa çok sevinirim.
Şöyle bir alternatif seçim de yapılabilir.
Bir eksikleri varsa bilen biri aydınlatabilir bizi. PSU ve kasa konusunda çok bilgi sahibi değilim.

Şöyle bir alternatif seçim de yapılabilir.
Bir eksikleri varsa bilen biri aydınlatabilir bizi. PSU ve kasa konusunda çok bilgi sahibi değilim.

Psu 80+Bronze olduğu için tercih dışı olur, kasaya bakacağım teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı