R5 7500F - RX 9060 XT vs R5 7600 - RX 9060 XT

Snedy

Decapat
Daha fazla  

İkisi arasında kaldım. Arada cüzi bir fiyat farkı var monitör de alacağım yanına, sizce hangisi daha iyi?
Kasayı Vento, soğutucuyu Bitfenix A1 seçip alttakini al

Normalde aralarında 500TL fark var işlemcilerde toplama PC almak ne kadar mantıklı bilmem ama bence tek tek alın daha ucuza gelir ama pek bir fark yok işlemcilerde hatta hiç yok sadece ℅4'lük size kalmış ama R5 7600 alın derim daha ucuz.

İkisi arasında kaldım. Arada cüzi bir fiyat farkı var monitör de alacağım yanına, sizce hangisi daha iyi?

RAM'i 2x 16 yapıp r5 7600 olanı alman daha makul. İşlemciler arasında bir fark yok denilebilir güç anlamında.

Sıvı soğutucuya para verilmez o işlemcilerde.

RAM'i 2X 16 yapıp R5 7600 olanı alman daha makul. İşlemciler arasında bir fark yok denilebilir güç anlamında.

Sıvı soğutucuya para verilmez o işlemcilerde.

Sıkıntı çıkarmaz alttakide değil mi genellikle hikaye oyunları oynuyorum.

Sıkıntı çıkarmaz alttakide değil mi genellikle hikaye oyunları oynuyorum.

Aynı güçte kasalar fiyat farkının sebebi Gigabyte 3 fanlı model ekran kartı ve sıvı soğutucu kasa ikilisi.

Segotep marka PSU'lar da dünya geneli pek kötülenmemiş incehesap satmaya başlayınca bir bakmıştım yarım göz.

Aynı güçte kasalar fiyat farkının sebebi Gigabyte 3 fanlı model ekran kartı ve sıvı soğutucu kasa ikilisi.

Segotep marka PSU'lar da dünya geneli pek kötülenmemiş İncehesap satmaya başlayınca bir bakmıştım yarım göz.

Tamamdır sağ olun bir şey daha soracağım 5 6 k bandında monitör öneriniz var mıdır?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı