R5 7500F sistem alınır mı?

MansaKura

Centipat
Makaleler
11
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Amd Ryzen 5 7500F Ekran Kartı: Palit RTX 4060 8GB Infinity Anakart: MSI B650M-B PRO SSD: WD Green 1TB M.2 Kasa: Cooler Master Masterbox 520 Mesh PSU: MSI Mag 650w 80+ Bronze Ram: Crucial Pro 1x16 Gb 5600Mhz DDR5 Klavye: HyperX Alloy Origins Core TKL Mouse: Logitech G305 LightSpeed Kulaklık: JBL Quantum 350 Wireless AIO Soğutucu: Thermalright Aqua Elite White 360 V4
Meslek
Hidrolik&Pnömatik Uzmanı, Satış danışmanı
Hocam şöyle ki açıklamalarda hangi ürün ve minik detaylar dışı bilgi verilmemiş yüksek ihtimal kasadır SSD'dir RAM'dir kaliteli ürünler kullanılmamıştır. Bence hazır bilinen sitelerdeki hazır sistemlere ya da YouTuber sponsoruluğundaki indirimli stok sınırlı ürünleri takip etmeniz daha iyi olacaktır. Kısacası parası etmeyecek bir ürünü dandik ürünlerle bütünlemiş olmaları çok olası.

Adamlar sadece PSU'nun modelini yazmış oda MSİ diye ama bu PSU girişin giriş seviyesi güvenliği çok sağlam olmayan bir PSU marka algısını sadece PSU'da kullanmışlar :D.

1736764091985.png

Araştırdım aynı bileşenlerle şu anki fiyattan toplarsanız yaklaşık bu fiyata alabilirsiniz. Burada 9 peşin taksit imkanı olarak sunulan bu ürün 5 bin civarı zamlı satılıyor o yüzden 9 taksit sana ayrıcalıklı geliyor ama aslında sana 5 bin civarı faiz farkı gelmiş gibi düşün maalesef bu sistem tamamen dolandırmaktan başka bir şey değildir. Sakın almayın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese iyi haftalar. Hepsiburada sitesinde bu sistemi buldum ve 9 taksit olduğu için beğendim. Sizce alınır mı? Taksitli olarak başka bu fiyatlara özellikle DDR5 önerebileceğiniz sistemler var mıdır?

Teker teker topladığınız takdirde 27k civarlarına toplanıyor, ki bence RTX 4060'a bu paraları vermek saçma. Bütün sistem sıfır ekran kartı 2. el olacak şekilde alın. Yok 2. ele bulaşmam derseniz de şu sistemi öneririm,

Arkadaşlar herkese iyi haftalar. Hepsiburada sitesinde bu sistemi buldum ve 9 taksit olduğu için beğendim. Sizce alınır mı? Taksitli olarak başka bu fiyatlara özellikle DDR5 önerebileceğiniz sistemler var mıdır?

Ben 2023 senesi aralık ayında 26 bin liraya RTX4070 AMD ryzen 7500F li sistem aldım o zaman piyasası 35 40 civarıydı. Youtuber hazır sistemleri kovalamıştım şansıma bir tanesi denk geldi ve güzel denk geldi çünkü işlemci ve ekran kartı uyumu gayet iyi bir sistem ve orta-yüksek düzey malzeme kullanılıyor benim sistemimde.

Hocam şöyle ki açıklamalarda hangi ürün ve minik detaylar dışı bilgi verilmemiş yüksek ihtimal kasadır SSD'dir RAM'dir kaliteli ürünler kullanılmamıştır. Bence hazır bilinen sitelerdeki hazır sistemlere ya da YouTuber sponsoruluğundaki indirimli stok sınırlı ürünleri takip etmeniz daha iyi olacaktır. Kısacası parası etmeyecek bir ürünü dandik ürünlerle bütünlemiş olmaları çok olası.

Adamlar sadece PSU'nun modelini yazmış oda MSİ diye ama bu PSU girişin giriş seviyesi güvenliği çok sağlam olmayan bir PSU marka algısını sadece PSU'da kullanmışlar :D.

Eki Görüntüle 2395779

Araştırdım aynı bileşenlerle şu anki fiyattan toplarsanız yaklaşık bu fiyata alabilirsiniz. Burada 9 peşin taksit imkanı olarak sunulan bu ürün 5 bin civarı zamlı satılıyor o yüzden 9 taksit sana ayrıcalıklı geliyor ama aslında sana 5 bin civarı faiz farkı gelmiş gibi düşün maalesef bu sistem tamamen dolandırmaktan başka bir şey değildir. Sakın almayın.
Arkadaş çok iyi izah etmiş, herşey vade farksız 9 taksit yalanından ibaret aslında. Siz vade farksız diye aldığınız sistemi vade fark ile kendiniz toplasanız gene daha ucuza geliyor :D

Eki Görüntüle 2395779

Çok teşekkür ederim hocam açıklayıcı cevabınız için. Pek zamanım olmadığından tek tek toplayamamıştım ama bu cevabınız çok işime yaradı

Teker teker topladığınız takdirde 27k civarlarına toplanıyor, ki bence RTX 4060'a bu paraları vermek saçma. Bütün sistem sıfır ekran kartı 2. el olacak şekilde alın. Yok 2. ele bulaşmam derseniz de şu sistemi öneririm,

2. el ekran kartlı olarak düşünebilirim hocam teşekkür ederim tavsiyeniz ve cevabınız için.

Geri
Yukarı