R5 7500F sistem alınır mı?

Bütçe
55000

YADIMCI

Femtopat
Daha fazla  
İstediğim sistem 50k bütçeye en fazla 55K'ya kadar çıkabilirim. Beyaz bir sistem kurmak istiyorum 5070KURMak istedim fakat istediğim bütçede ve beyaz rünşerde pahalı olduğundan bir sistem bulamadım. AMD'nin ekran kartını pek sevmiyorum. Teknoloji olarak NVIDIA'yı daha çok beğeniyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Aşağıda kendim düşündüğüm ve seçtiğim bir sistem var.

Bu sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun editleme yayın falan bir de eğitimim için kullanacağım.

5070 aşağısı almayacaksın o zaman veya 9070XT
9070XT almak daha iyi bence.
B650mr yapılacak 2 sistem icinde 5070 olanda RAM'ler CL değeri düşük olan secilecek kalanı size kalmış. Gelistirme bol gravixte

Oyun editleme yayın falan bir de eğitimim için kullanacağım.

Hazır sistem şart ise bu sisteme bakabilirsin.

Render tarzı işler yapmayacaksan 9600X kalabilir eğer yapıyorum az fiyat farkıyla 7700X var.

Hazır sistem şart değil ya ben pek anlamam öyle anakartdan felan ama genel olarak biliyorum kendim sçemesiğim için hazır sistem almak istiyorum ve daha ucuz oluo o yüzden bunu mu almalıyım sizce sizin önerdiğinizi

Hazır sistem şart değil ya ben pek anlamam öyle anakartdan felan ama genel olarak biliyorum kendim sçemesiğim için hazır sistem almak istiyorum ve daha ucuz oluo o yüzden bunu mu almalıyım sizce sizin önerdiğinizi

Gravix alabilirsiniz hala fiyat indirimi duruyor olması lazım 4 5K kadar 55k bütçeyi sonuna kadar kullanabilirsin özellestirmede 9600X veya 7700X yapıp.

Amd pek beğenmiyorum ya sadece beyaz yaptım ekran kartını bide diğer istediğim şeyleri yaptım bi tek kasa beyaz olmuo onu nasıl yapcam bilmiom
Gravix alabilirsiniz hala fiyat indirimi duruyor olması lazım 4 5K kadar 55k bütçeyi sonuna kadar kullanabilirsin özellestirmede 9600X veya 7700X yapıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…