R5 7520U laptopta programlar geç açılıyor

Enesmao

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba yeni laptop aldım AMD Ryzen 5 7520U işlemcisi var. Ekran kardı AMD Radeon Graphics 610M.

Bilgisayar formatlı geldi Windows 11 Pro. Sonra Windows'un arkada gereksiz çalıştırdığı hizmetleri, uygulamaları kapattım sildim. Yanlış bir şey sildiğimi düşünmüyorum. Ekran kartı sürücülerini yeni güncelledim. Fakat işlemciyi güncellemedim ona da bakacağım.

Sorunum şu bir program indiriyorum örneğin FurMark ekran kartını test edeceğim. Setupuna basıyorum 1 2 dakika içinde açılıyor. O sırada Görev Yöneticisi'nden kontrol ediyorum herhangi bir değişkiklik var mı CPU da diye yok. Açamadım diye tekrar basıyorum 2 3 kere bu sefer 2 3 dakika içinde 4 5 tane açmış oluyorum yani programlar geç açılıyor.

Sadece FurMark değil örneğin League of Legends indirdim eski bilgisayarım yeni aldığım bilgisayardan biraz daha kötü o daha hızlı açıyordu. Oyuna bir girdim 80 FPS diyor benim için iyi bir FPS ama sanki 15 10 FPS gibi görünüyor. BIOS güncellemesi olabilir mi? Daha önceden yaşayan var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Çözümünü bilen yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…