Cinebench R20'de Single Core testinde 700, multi Core testinde 5191 skor aldım. CPU panda sitesinde Single Core puanını 722, multi Core puanını 5850 gösteriyor. Biraz düşük gibi geldi ama sizlere sormak istedim. Değerler normal mi? BIOS ve sürücüler güncel. XMP profile 1'de.
Az sonra Geekbench 6 testine de sokacağım.
İşlemci sanallaştırmasını ve bellek bütünlüğünü kapatın diyor. Sanallaştırma BIOS'da SVM Mode diye geçiyor olabilir. Bellek bütünlüğünü Windows ayarlarından kapatabilirsiniz.
@the Prodigy Hocam Expo Profile 2 (5600 MHz) ile ortalama 724 FPS aldım. Pek de bir fark olmadı. Sistemin stabilitesini test edebileceğim bir uygulama, program var mıdır acaba?
@the Prodigy Hocam Expo Profile 2 (5600 MHz) ile ortalama 724 FPS aldım. Pek de bir fark olmadı. Sistemin stabilitesini test edebileceğim bir uygulama, program var mıdır acaba?
Bellek kontrolcüsü stabilitesini test etmek için Prime95 indirip Large FFTs testini çalıştırın, HWinfo'yu kurup en alttaki Windows Hardware Errors kısmını 10-15 dakika boyunca takip edin. Test boyunca hata almıyorsanız sorun yoktur.
O indirdiğiniz dosya ile Prime95'in alakası yok. O RAM'leri TestMem5 üzerinden test etmek için.
HWinfo indirip kurun, programın sensörler kısmının en altında "Windows Hardware Errors" kısmı var, Prime95'te Large FFTs seçip testi başlattıktan sonra 10-15 dakikalığına o kısmı gözlemleyin. Test boyunca orada 0 yazmalı.