R5 7600 için işlemci soğutucusu önerisi

Anisdiamond

Hectopat
Arkadaşlar, şu an Gigabyte'ın B450M-K anakartını kullanıyorum. İşlemciyi PCIe 3 desteklemiyor anakart diye Ryzen 5 5500 aldım ama stok fan ile 87 derece oluyor. 4-6 ay sonra AM5 sisteme geçeceğim ama hem AM5 sistemde R5 7600 işlemci ile düzgün soğutma sağlayacak, ileri dönük bir soğutma arıyorum. Kasa: BitFenix Nova Mesh SE.

Kasan Phantom Spirit'i destekliyor. mATX anakartta biraz zorlanırsın bunu kurarken ama 7600 çok ısınan bir CPU. Mecbur Phantom Spirit tarzı bir şey çok ideal olur.

Kısa bir süre EVO'yu kullandım bu da görsel olarak biraz daha iyi ve performansı mükemmel.

Kasan Phantom Spirit'i destekliyor. mATX anakartta biraz zorlanırsın bunu kurarken ama 7600 çok ısınan bir CPU. Mecbur Phantom Spirit tarzı bir şey çok ideal olur.

Kısa bir süre EVO'yu kullandım bu da görsel olarak biraz daha iyi ve performansı mükemmel.

Hocam RGB kapatılabiliyor mu bu fanda çünkü gerçekten RGB'den nefret ediyorum.

Hocam RGB kapatılabiliyor mu bu fanda çünkü gerçekten RGB'den nefret ediyorum.

Evet RGB'sini takmazsın kapatmana bile gerek kalmaz. Bu en alttaki RGB kablosu oluyor. Onu anakartta RGB yuvasına takmadığında yada çoklayıcısını 3 pinli olan anakarta bağlı olan bir kabloya takmadığın sürece RGB aktif olmaz herhangi bir RGB ürün için geçerli bu durum.

1754587907677.png

Evet RGB'sini takmazsın kapatmana bile gerek kalmaz. Bu en alttaki RGB kablosu oluyor. Onu anakartta RGB yuvasına takmadığında ya da çoklayıcısını 3 pinli olan anakarta bağlı olan bir kabloya takmadığın sürece RGB aktif olmaz herhangi bir RGB ürün için geçerli bu durum.

Eki Görüntüle 2551277

Teşekkür ederim şimdi satın alıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı