R5 7600 için kule tipi soğutucu önerisi

Gigabyte b450M k anakarta 7600 takamazsin soruna gelicek olursak Thermalrigth phantom Spirit.
O anakarta o işlemciyi takamazsın. AM5 geçeceksen RAM, SSD ve CPU olarak 3 tane bileşen değiştirmen lazım.
Soruna gelecek olursak, Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Evet yanlış yazmışım. Anakart yerine SSD yazmışım alaka seviyesi 0 ama arkada birisiyle konuşurken karışmış sanırım. SSD yerine Anakart olacak.
Evet pardon Gigabyte B650M K anakart

Bu arada o işlemciyi.
Bu da soğutur. 7600 veya 7500F.
@melokaya

Tam olarak bunu yazmak için girdim foruma, evet. Ya bunu ya da Peerless Assasin modelini alacağım, tek sorunum kasaya sığıp sığmaması. Onu da araştırıp bakacağım şimdi. Çok teşekkür ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam olarak bunu yazmak için girdim foruma, evet. Ya bunu ya da Peerless Assasin modelini alacağım, tek sorunum kasaya sığıp sığmaması. Onu da araştırıp bakacağım şimdi. Çok teşekkür ettim.
Yeni bir konu açın kasanızı belirtin etiketleyin beni yardımcı olayım. Bazı arkadaşlar konusunun altında başkasına yardım edilince raporluyor. Boşuna uyarı yemek istemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı