Pro Gaming Kuzey HD
Kilopat
Daha fazla
CPU-Z skorları bu şekilde. Tüm çekirdekleri elimle 5350MHz'e sabitledim özel olarak bu hızı seçme sebebim 7600X'ün Maximum'da ulaşabildiği hız olması ve 7600'le 7600X arasındaki tek fark da bu elimde overclock yapmaya müsait bir anakart var + sıvı soğutma var niye çok basit bir işlemle 7600X'in çıkabildiği tepe noktaya sabitlemeyeyim dedim ve bu Overclock'u yaptım. Bayağıdır da böyle kullanıyorum performansından da memnunum. 7600X almak yerine bunu yapmak daha mantıklı geliyor bana size de önerebilirim. Yine de bir sorayım 7600X'i olan ve 7600'ü olan arkadaşlara sizde skorlar neler? Elimdeki skorların değeri nasıl? CPU-Z'nin kendi sitesindeki diğer işlemcilerin aldığı puanlara bakınca gözüme iyi geldi ama yoğun ya da ince bilgileri olan bir CPU-Z kullanıcısı değilim o yüzden daha iyi bilirseniz sizin yazdıklarınızı da okumak isterim. Başka 7600 ve 7600X sahipleri de kendi skorlarını atarsa bir overclock yaptılarsa onu da belirtmelerini isterim. Ekstra overlock tavsiyelerine açığım ama çok da abartmayın işlemcimden memnunum ekstra yükte bindirmek istemem sadece belki daha iyi sıcaklık ya da daha iyi performans alırım falan ince ayarlarınız varsa kendi sistemimde de deneyebilirim. Bende şu an 1.225 voltaj var 5350MHz tüm çekirdekler sabit. Daha düşük voltaj da da çalışıyordu da zaten fazla güç çekmiyor ve ısınma sorunum yok diye şu voltajda bıraktım. Düşük voltajda sistem kararlılığı için iyi olmayabilir zaten herhangi bir güç çekimi ve sıcaklık sorunuyla karşılaşmadığım için bende şu anda böyle kullanıyorum. 7600 sahipleri de tabii ki benimkileri kopyalamadan kendi sistemlerinde deneme yaparak 7600X performansına ulaşabilirler hatta geçedebilirler. Hem skorlar nasıl onu soruyorum işte belki bende 1-2 tavsiye alabilirim kendi sisteminizdeki 7600 ve 7600X'leride görmek isterim. Genel muhabbet olsun zaten Nerd'üm biraz okumasını da severim.
Son düzenleyen: Moderatör: