Sayın forum üyeleri ve sevgili arkadaşlarım ben bir sistem topladım fakat fiyattan kaçayım derken PSU tarafından kötü bir marka tercih ettiğimi anladım. Çünkü yük altındayken PSU fanından iğrenç bir ses geliyor ve bu PSU markası hakkında C4 deniliyor ne kadar da 80+Plus Bronze sertifikası olsa da bu kadar para verdiğim bir sistemi çöpe atmak istemem. Tunçmatik akım koruyucu prizi kullanıyorum ama o tek başına yeterli değil maalesef. Siz değerli arkadaşlarıma abilerime 750W PSU önerisi için yazmak istedim.
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!
serdar sizlere bir sorum daha olacak ben bu sistemi biraz araştırmadan aldım bana bi tık pahalıya geldi bu fiyatlara bi tık daha iyisini alabilirdim bu sistem bana 36 bin tl ye mâl oldu.
Size sorum ben bu sisteme sizin dediğiniz psu aldım sipariş geçtim. Anakart yükseltmesi yapmak istesem iyi bir anakart uzun vadeli ne önerirsiniz teşekkürler tekrardan ilginize
En ucuz XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! XPG Pylon 750B-BKCEU 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.788,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!