Merhaba;
Sayın forum üyeleri ve sevgili arkadaşlarım ben bir sistem topladım fakat fiyattan kaçayım derken PSU tarafından kötü bir marka tercih ettiğimi anladım. Çünkü yük altındayken PSU fanından iğrenç bir ses geliyor ve bu PSU markası hakkında C4 deniliyor ne kadar da 80+Plus Bronze sertifikası olsa da bu kadar para verdiğim bir sistemi çöpe atmak istemem. Tunçmatik akım koruyucu prizi kullanıyorum ama o tek başına yeterli değil maalesef. Siz değerli arkadaşlarıma abilerime 750W PSU önerisi için yazmak istedim.
Sistemim;
- AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm tray işlemci.
- Gigabyte B650M S2H 6400MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX anakart.
Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
Sayın forum üyeleri ve sevgili arkadaşlarım ben bir sistem topladım fakat fiyattan kaçayım derken PSU tarafından kötü bir marka tercih ettiğimi anladım. Çünkü yük altındayken PSU fanından iğrenç bir ses geliyor ve bu PSU markası hakkında C4 deniliyor ne kadar da 80+Plus Bronze sertifikası olsa da bu kadar para verdiğim bir sistemi çöpe atmak istemem. Tunçmatik akım koruyucu prizi kullanıyorum ama o tek başına yeterli değil maalesef. Siz değerli arkadaşlarıma abilerime 750W PSU önerisi için yazmak istedim.
Sistemim;
- AMD Ryzen 5 7600 3.8 GHz 32MB önbellek 6 çekirdek AM5 5nm tray işlemci.
- Gigabyte B650M S2H 6400MHz(OC) DDR5 soket AM5 M.2 HDMI DP D-Sub mATX anakart.
- Corsair 16 GB Vengeance 5200MHz CL40 DDR5 siyah kutusuz RAM.
- Gigabyte Radeon RX 7700 XT Gaming OC Edition 12 GB GDDR6 192 bit ekran kartı.
- Power Boost PB-T001bb 750W 80+ Bronze siyah mesh panel RGB ATX mid Tower kasa.
- Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm siyah işlemci sıvı soğutucu.
Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller.
Son düzenleyen: Moderatör: