R5 7600 sistem ne kadar eder?

Hocam o sıra ekonomi bundan kalır yanı yoktu ve piyasa biraz durgun olduğu için bu fiyata aldım yanlış hatırlamıyorsam 36 37 bandındaydı :) sistemi optimize ettiğimde bu fiyatlara ulaştım düz standart hali 32K civarıydı :)
O Zaman normalmiş, optimize ile değişmiş.

Belli oluyor, amacın ne tam olarak?
Sıfır fiyatını ne yapalım yani? 7700XT sistemlerin sıfırı taş çatlasın 32-35k ediyor 50K'ya toplamayı nasıl başarıyorsun?

Tek tek atar mısın bana linkleri?

Kazıklanmışsınız, özellikle sinerjiden alınma gibi duruyor.

Aynı ekran kartı sistemin fiyatları bunun yarısı olabilir fakat parça bazında bakınca fiyat böyle.He bu sistemi kafama silah dayasanız bende almam ama fiyatlar böyle.

Aynı ekran kartı sistemin fiyatları bunun yarısı olabilir fakat parça bazında bakınca fiyat böyle.He bu sistemi kafama silah dayasanız bende almam ama fiyatlar böyle.
ekran kartını da tam olarak model olarak ben ekleyim : Asus Radeon RX 7700 XT Dual O12G 12GB 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

Fazladan ekran kartını niye taktın, veya anakartı niye pahalı yerden attın?

Hocam dalga mı geçiyorsunuz? Ekran kartını 2 farklı link olarak eklemişsiniz.

Aynı ekran kartı sistemin fiyatları bunun yarısı olabilir fakat parça bazında bakınca fiyat böyle. He bu sistemi kafama silah dayasanız bende almam ama fiyatlar böyle.

1 tane 7700 XT oyunlarda kasar deyip 1 tane daha ekleyip daha fazla performans versin diye mi eklediniz?

Fazladan ekran kartını niye taktın, veya anakartı niye pahalı yerden attın?

Zaten ekran kartını tek başına hesaplayınca dediğim rakam oluyor. Siz birtaneymiş gibi farz edip hesaplayın bir de anakartı bin TL daha ucuza bulun ne değişecek.

Zaten ekran kartını tek başına hesaplayınca dediğim rakam oluyor. Siz birtaneymiş gibi farz edip hesaplayın bir de anakartı bin TL daha ucuza bulun ne değişecek.

Ne değişecek mi? Gidip pahalı yerden atıyorsun üstüne ne değişecek diyorsun, ben de pahalı yerden atayım ben de bu kadar tutuyor diyeyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı