Çözüldü R5 7600 sistemde MSI Afterburner ile ekranda değerler gösterilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

onur57_19

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. MSI Afterburner programıyla ne yaptıysam oyun içinde FPS, CPU kullanımı vs. gibi değerleri göremedim. Gösterilecek değerleri seçiyorum OSD ekranında gösteri de seçiyorum ama olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı teşekkürler.
İşlemci: Ryzen 5 7600
Ekran kartı: Intel Arc B580
RAM 16 GB DDR5 6000 MHz
Anakart: BIOSTAR A620 ms

Çözüm
OSD'de göster dedikten sonra uygula diyorsunuz ve MSI Afterburner'ı arka plana küçültüyorsunuz değil mi? Bir de RivaTuner yüklü olması gerek. Oyuna girdiğinizde gözükecek değerler.

Çok teşekkür ederim, RivaTuner güncel değilmiş güncelledim şimdi ve sorunum çözüldü.

Arkadaşlar merhaba. MSI Afterburner programıyla ne yaptıysam oyun içinde FPS, CPU kullanımı vs. gibi değerleri göremedim. Gösterilecek değerleri seçiyorum OSD ekranında gösteri de seçiyorum ama olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı teşekkürler.
RAM 16 GB DDR5 6000 MHz
bu seferde pubg de görünüyor cs go da görünmüyor bu nasıl oluyor 🙁
OSD'de göster dedikten sonra uygula diyorsunuz ve MSI Afterburner'ı arka plana küçültüyorsunuz değil mi? Bir de RivaTuner yüklü olması gerek. Oyuna girdiğinizde gözükecek değerler.

Çok teşekkür ederim, RivaTuner güncel değilmiş güncelledim şimdi ve sorunum çözüldü.

RAM 16 GB DDR5 6000 MHz

Son düzenleme:
Çözüm

Bendede CS2de bazen açılıyor bazen açılmıyor. Bunun için MSI Afterburneri kapayıp açıyorum o da olmazsa oyunu kapayıp açıyorum ve bazen geliyor. Tam ekran olunca daha sık yaşanıyor bu durum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı