R5 7600X için 3000 TL soğutucu önerisi

EfeWasHere

Picopat
Katılım
27 Kasım 2022
Mesajlar
67
Ekran kartı
AMD Radeon RX 6700 / (belki) RX 6800 XT
Anakart
ASUS Prime X670-P
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600X
Selam, başlıktan anlaşıldığı gibi, AMD Ryzen 5 7600X uyumlu bir soğutucu arıyorum. NZXT H7 Flow kasaya sığabilecek bir soğutucu olmalı. Sıvı ya da hava soğutucu fark etmez fiyatı ve performansı iyi olsun yeter. Bütçem 3000 TL civarı. Arctic Liquid Freezer II 280mm A-RGB modeline bakıyordum, performansının güzel olduğunu duymuştum. DeepCool LT720 modeline de bakıyordum ancak hiçbir yerde satışta bulamadım. Onun dışında bir bilgiye ihtiyacınız varsa sorabilirsiniz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleme:
AMD Ryzen 5 7600X işlemci için NZXT H7 Flow kasasına uygun bir soğutucu arıyorsanız, Arctic Liquid Freezer II 280mm a-RGB modeli iyi bir seçenek olabilir. Bu model, yüksek performanslı bir sıvı soğutucudur ve fiyatı da uygun seviyededir. Ayrıca RGB aydınlatma özelliği de bulunmaktadır.

Alternatif olarak, Cooler Master Masterliquid ML240r RGB veya Corsair Hydro series H100i RGB Platinum SE gibi diğer yüksek performanslı sıvı soğutucularını da düşünebilirsiniz. Bu modeller de hem performansları hem de RGB aydınlatmaları ile popülerdir.

Hava soğutucu seçeneğinde ise, Noctua NH-D15 veya Be Quiet! Dark rock Pro 4 gibi yüksek performanslı hava soğutucuları da iyi bir seçim olabilir. Ancak, bu modeller genellikle sıvı soğutuculara göre daha büyük ve ağır oldukları için, kasanın boyutuna ve diğer donanımların yerleştirilmesine dikkat etmeniz gerekmektedir.

Not: Yukarıda yazılan yazılar yapay zeka tarafindan yazılmıştır bilginiz olsun :D.
 
Merhaba.
Aşağıda sizin kasa baktıktan sonra birkaç soğutucu buldum.
Eğer 360 mm dusunyorsanız oda olabilir. Bunlar hepsi tavsiyedir sizin hangi daha uyumlu olursa.
Saygılar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı