R5 7600X için kule tipi soğutucu vs sıvı soğutma

AnkLoad

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, sistem alacağım sistemde R5 7600X olacak. Malum Ryzen X serileri ısınıyor zaten, kararsız kaldım. Yüksek ihtimal eco modda kullanacağım işlemciyi zaten. Sıvı soğutma bakımı falan becerebilir miyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem ektedir:

Screenshot_20250829-140005.jpg

Arkadaşlar merhaba, sistem alacağım sistemde R5 7600X olacak. Malum Ryzen X serileri ısınıyor zaten, kararsız kaldım. Yüksek ihtimal eco modda kullanacağım işlemciyi zaten. Sıvı soğutma bakımı falan becerebilir miyim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem ektedir:

Eki Görüntüle 2565329

Sistem linki atar mısınız? 7500F özelleştirmesi bulunuyor olmalı mümkünse onu alın 7600X gerekli değil. Monitör ve sıvı soğutma kısmı pek içime sinmedi.

Sistem linki atar mısınız? 7500F özelleştirmesi bulunuyor olmalı mümkünse onu alın 7600X gerekli değil. Monitör ve sıvı soğutma kısmı pek içime sinmedi.
PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
buyrun hocam gördüğüm en fp sistem sanırım Monitör şimdilik idare etse yeter onumuzdeki aylarda 244hz falan çekerim yan ekran olarak kalır. 5 7500f ile 7600x arasında çok kaldım. Almışken uzun soluklu götürsün istiyorum ondan 7600x i seçtim kontrol edersiniz teşekkür ederim 🙏

PcKolik.com.tr | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
Buyurun hocam gördüğüm en F/P sistem sanırım monitör şimdilik idare etse yeter onumuzdeki aylarda 244Hz falan çekerim yan ekran olarak kalır. 5 7500F ile 7600X arasında çok kaldım. Almışken uzun soluklu götürsün istiyorum ondan 7600X i seçtim kontrol edersiniz teşekkür ederim 🙏

İşlemci 7500F, RAM Corsair 16 GB yap, SSD TwinMOS 1TB Gen4 olan, soğutucu FSP MP7, monitor en ucuz AOC olan. 47 bin liraya geliyor, ikincil monitor olarak o ucuz olanı alabilirsin istersen RAM'i 32 GB yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı