V2 deep cool da mevcut hem de daha ucuz. Farkları neler bunların hangisi daha iyidir pekiEvet, CFM değeri ve statik basıncı bir tık daha iyi ML240 göre en azından ML240 gibi gürültü seviyesi yüksek değil.
V2 deep cool da mevcut hem de daha ucuz. Farkları neler bunların hangisi daha iyidir pekiEvet, CFM değeri ve statik basıncı bir tık daha iyi ML240 göre en azından ML240 gibi gürültü seviyesi yüksek değil.
İkisinin özellikleri aynı sadece fan yaprakları ve pompada bir kaç değişiklik yapılmış ama radyatörü önceki versiyona göre biraz ince gözüktü gözüme.V2 deep cool da mevcut hem de daha ucuz. Farkları neler bunların hangisi daha iyidir peki
Dostum eğer müsaitsen discord üzerinden bakma şansımız var mı?.İkisinin özellikleri aynı sadece fan yaprakları ve pompada bir kaç değişiklik yapılmış ama radyatörü önceki versiyona göre biraz ince gözüktü gözüme.
Bütçeniz yeterse bu modeli öneririm
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer bütçeniz attığım modele yetmez ise cougar aqua alınabilir.
Bu videoda i7 11700k ile sıcaklık testi yapılmış;
Bütçeniz yeterse bu modeli öneririm
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Eğer bütçeniz attığım modele yetmez ise cougar aqua alınabilir.
Bu videoda i7 11700k ile sıcaklık testi yapılmış;
durumda belirttiğim kasa alındı halihazırda.Arctic olabilir ama Cougar alınacaksa ve kasa destekliyor ise 280 modeli daha mantıklı olur.
Arkadaşın bütçesini aşıyor ise Gammaxx yeterde artar.
Hepsine baktım hepsi aynı özellikte sadece pompadaki LED kısımları farklı en mantıklı olanı V2 gibi duruyor.durumda belirttiğim kasa alındı halihazırda.
Teks sıkıntı Gammaxx'ın 4 5 farklı modelini buldum aynı isimde
Hepsine baktım hepsi aynı özellikte sadece pompadaki LED kısımları farklı en mantıklı olanı V2 gibi duruyor.
Birde kasa modeliniz nedir?
Kasa modeli nedir?
Bu linkten bana bulup atabilir misiniz en mantıklı olanını
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.