R5 7600X için sıvı soğutma önerisi

Arestes

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle sistemimi yakın zamanda guncelledim ve AMD Ryzen 5 7600X işlemci almıştım. Eski sistemden kalan coler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm sıvı soğutucu vardı onunla devam ettim sindiye kadar. Dün baktığımda sistem yanıyor bostayken 50-55 yük altında ise 85-88 derecelerde geziyor. AMD islemcilerde bu sıcaklıklar normal ama ben kendi kendime sitrese giriyorum. Önerebileceginiz güzel bir sıvı soğutma var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, öncelikle sistemimi yakın zamanda guncelledim ve AMD Ryzen 5 7600X işlemci almıştım. Eski sistemden kalan coler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm sıvı soğutucu vardı onunla devam ettim sindiye kadar. Dün baktığımda sistem yanıyor bostayken 50-55 yük altında ise 85-88 derecelerde geziyor. AMD islemcilerde bu sıcaklıklar normal ama ben kendi kendime sitrese giriyorum. Önerebileceginiz güzel bir sıvı soğutma var mı? Bir de Apnx V1 kasaya uyumlu olursa sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Herkese merhaba, öncelikle sistemimi yakın zamanda guncelledim ve AMD Ryzen 5 7600X işlemci almıştım. Eski sistemden kalan coler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm sıvı soğutucu vardı onunla devam ettim sindiye kadar. Dün baktığımda sistem yanıyor bostayken 50-55 yük altında ise 85-88 derecelerde geziyor. AMD islemcilerde bu sıcaklıklar normal ama ben kendi kendime sitrese giriyorum. Önerebileceginiz güzel bir sıvı soğutma var mı? Şimdiden teşekkürler.
ASUS ROG Ryujin III ARGB Extreme 360mm çok güzel sıvı soğutma en güçlü işlemcilerde kullanılan bir sıvı soğutma test videolarına bakabilirsin

Üstte denilen modeli tercih edebilirsin. Amazon'da bir süre önce 13500 seviyesine düşmüştü. Belki tekrar düşebilir. Yalnız pompa sesi rahatsız edici seviyede tam güçteyken. Buna göre al.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı