R5 7600X RTX 4070 nasıldır?

grimkhan

Centipat
Daha fazla  
1682342470945.png

Arkadaşlar bu sistemi 2K monitörle oyun amaçlı kullanacağım. Performans verir mi ve beni kaç yıl götürür? Ve aşağı yukarı ederi nedir sizce? Daha ucuz parçalar vardı ama ben biraz isteğime göre özelliştirdim. Ekran kartında INNO3D yerine ASUS tercih ettim mesela, size biraz aptalca gelebilir ama bu parça işlerinden çok anlamadığım için bildiğim emin olduğum markaları seçeyim dedim.

Eki Görüntüle 1752936

Arkadaşlar bu sistemi 2K monitörle oyun amaçlı kullanacağım. Performans verir mi ve beni kaç yıl götürür? Ve aşağı yukarı ederi nedir sizce? Daha ucuz parçalar vardı ama ben biraz isteğime göre özelliştirdim. Ekran kartında INNO3D yerine ASUS tercih ettim mesela, size biraz aptalca gelebilir ama bu parça işlerinden çok anlamadığım için bildiğim emin olduğum markaları seçeyim dedim.
Yanlış anlamazsanız eğer böyle bir sistemde asusun prime yerine strix gibi daha performanslı anakartlarını seçerseniz çok iyi olur 😇 genel olarak kasanız çok iyi

O zaman anakartı tuf yapıp ekran kartını inno3d ye çekiyorum hocam. Sistemin performansı böyle daha iyi olur diyorsunuz yani?
Anakart Prime serisi ve B650 serisinde kötü deniliyor ondan Tuf yapın dedim. Ayrıca ekran kartı için ek bir masrafa girmeye gerek yok. Dediğim gibi yaparsanız daha iyi olur hocam.

Anlayamadım komik olan ne ? Prime serisi diğer serilerden daha cılız neyine gülerek tepki gösterdiniz absürt bir şeyden mi bahsediyoruz burada? bakın arkadaşta anakartı değiştirmesi yönünde söylemde bulunmuş ?? @Hamza Ensar Sağlam cevabınızı dört gözle bekliyorum bakalım
İnno3d soğutması iyi ve yurtdışında bilinir bir marka. Ayrıca anakartı Asus Tuf yapsanız daha iyi fark zaten 400 TL.

Eki Görüntüle 1752936

2K da uzun süreli kullanım hedefliyorsanız 4070/Tİ yetersiz, bütçe ne kadar ve hazır sistem şart mı?

Hocam selam bende 2K da uzun süre kullanım için sistem düşünüyorum, hazır olursa daha iyi ama şart değil, bütçe maksimum 35k, ne tavsiye edersiniz?
/
İleriye dönük olarak,
SE 214 XT ile :
Zoomflow 240X ile :

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı