R5 7600X ve B650 ASUS anakarta RAM tavsiyesi

Umut Can KURT

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Digital Publisher and CCM
Anakart
TUF GAMING B650-PLUS WIFI
İşlemci
Ryzen 7600X
Merhaba,

Yakın zamanda bir sistem toplayacağım. Baktığım iki tane RAM var. İki RAM'in de linkini aşağıda bulabilirsiniz.
1) GSKILL 32GB (2x16GB) Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL32 (İtopya)
2) Kingston 32GB(2x16GB) FURY Beast RGB 6000Mhz CL36 (İtopya)

Sorunum hangi RAM'i alacağıma karar verememiş olmam Bu linkte de ASUS sitesinde yer alan desteklenen RAM'lere baktığımda G.Skill'in üstteki linkte yer alan modelinin listede yer almadığını gördüm. CL değerinden dolayı G.Skill almak istedim listede yer almayınca Kingston'a da baktım.

G.Skill listede yer almadığı için Kingston alınır mı? CL32 vs CL36 çok fark yaratır mı? İki RAM arasında hangisini önerirsiniz?

Teşekkürler.

İşlemciyi aldınız mı? Yakın zamanda Ryzen’ın X olmayan işlemcileri çıkacak, performans testlerinde neredeyse aynı performansı daha uygun fiyata sunuyorlar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam iade etme şansınız varsa edin çünkü 7600x'in 65W'lık versiyonu cıkacak ve soğutmak daha kolay olur her türlü daha avantajlı.

Hocam iade etme şansınız varsa edin çünkü 7600X'in 65W'lık versiyonu cıkacak ve soğutmak daha kolay olur her türlü daha avantajlı.

Öneri için teşekkürler ama öyle bir imkan yok şu anda. RAM ile ilgili öneriniz var mıdır?

Bir sıkıntı olmaz. Firmalar tüm RAM modellerini oraya yazmıyor. G.Skill'i alabilirisniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…