R5 9600 sistemde monitöre görüntü gelmiyor

Salih064

Femtopat
Daha fazla  
AMD Ryzen 5 9600.
RTX Shadow 5070.
MSI Pro B650M-B
Bu sistemi Gaming gen sitesinden almıştım bugün geldi her şeyi doğru yapmama rağmen monitöre görüntü gelmiyor. Anakart ışıkları fanların hepsi çalışıyor ama ekranda sadece no signal yazısı çıkıyor.

Tüm kablo bağlantıların doğruysa. BIOS pilini çıkarıp tak sonra tekrar açmayı dener misin?

Tüm kablo bağlantıların doğruysa. BIOS pilini çıkarıp tak sonra tekrar açmayı dener misin?
Gaming gen mail attım video atmamı istediler yolladım şimdi onlar demedende bilgisayarı kurcuklamak istemiyorum eğer çözülmezse iade ya da değişim yapmazlar diye beklicem bakalım ne dicekler

En iyisi dostum zaten sorunun çözülür merak etme yeni sistem zaten bir şey yanlış yapılmıştır. Halolur.

En iyisi dostum zaten sorunun çözülür merak etme yeni sistem zaten bir şey yanlış yapılmıştır. Halolur.
Kral bi kaç arkadaş biosunu güncelle işlemcin eski sürümü desteklemiyodur tarzı bi şeyler dedi sence olabilir mi bios pilini çıkarmayı denedim ama ne kadar ince bir aletle iktirsemde çıkmıyor yorumlarda benle aynı anakarta sahip olan birini gördüm o da benle aynı şeyi yazmıştı

BIOS pilini çıkarman için birkaç video izlesen ne kadar basit çıktığını görürsün önce BIOS pilini çıkarıp denemen senin faydana olabilir. Yanında çentik gibi bir şeyi oluyor genelde onu ittirince kendisi bir tarafından atıyor zaten. Ekran kartının kablosunu taktığından emin misin?

Tüm kabloları taktığıma eminim evet nerdeyse 5 video izledim ama çeltiği ne kadar çekersem çekiyim pil fırlamıyor farklı bir mekanizma büyük ihtimalle teknik servisle uğraşmak istemiyorum yarın bir bilgisayarcıya götürücem inşallah hallolur nerdeyse 3 senedir bunun hayalini kuruyordum arıza çıkarması büyük hayal kırıklığı oldu

Dediğim gibi aynı anakarta sahip biriside büyük uğraşa rağmen çıkaramamış keşke alırken anakartı farklı seçmeseydim

BIOS güncel olmadığı için yüksek ihtimalle. Elinizde Ryzen 7000 serisi bir işlemci varsa onu takıp deneyin. Görüntü alabilrseniz BIOS güncellemesi yapın. Yoksa da bilgisayarcıya gidip yapabilirsiniz.
Bende sorunun o olduğunu düşünüyorum maalesef başka işlemcim yok yarın bilgisayarcıya gidip yaptırıcağım inşallah sorunun sebebi o dur

Evet bilgisayarcı 2 saat uğraş sonucu kasayı sorunsuz çalıştırdı sadece güncelleme değil bios ile ilgili bir sürü iş yaptı çoğunu tabi naptığını anlamadım 2000 lira para ödedim ekstra olarak windows 10 pro yükledi 11 sakıncalı dedi bende tamam 10 yükle dedim zaten kafam eserse kendim 11 yüklerim hem 10 a alışığım önemli bi performans farkı olmadıktan sonra 11 e geçmem herhalde gaming gen uzun bir e posta yolladım şikayetimi belirtip bir daha sitenizi ne kullanırım ne de birine öneririm dedim böyle bir küçük bağdire atlattık bu bios tarzı şeylerden ben gibi anlamayanlar için başınıza gelirse güvenilir bir bilgisayarcıya gidin bilgisayarcı halletsin afyonda yaşayan varsa gittiğim yeri söylerim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…