R5 M330 driver bilgisayarda gözükmüyor

KennyAceRip

Kilopat
Windows 10 kullanıyorum. İşlemcinin ekran kartı gözüküyor ama 2. ekran kartının driverını indirdiğim halde gözükmüyor. Formatdan önce gözüküyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. ekran kartı konusunu senle daha önce konuştuğumu hatırlıyorum. AMD işlemcin varsa işlemcinin grafik sürücüsünü kurman yeterli olacaktır. Bu işlemi yapmadan önce DDU programı ile kaldırın öyle deneyin.

Kusura bakma ben denedim de olmadı şimdi aklıma bişey takıldı. Ben ekran kartı driverını yükleyince ekran siyah oluyor sonra yeniden başlatınca ekran kare olarak açılıyor kenarları siyah görüküyor ve masaüstü simgeleri gözükmüyo görev çubuğuda siyah bi şekilde 1 günde 3-4 kez format attım hep ekran kartı driverı yüklendikden sonra böyle oluyor? Neden böyle oluyor bunada yardım edersen sevinirim.

BIOS güncel mi? Sürücüyü üretici firmasından indirin sorun yaratıyorsa.

Microsoftun kendi sitesinden indirdim bios bilmiyorum, hiç ellemedim güncel değil galiba şuan evde değilim ama eve geçince güvenli moddan girip ekran kartı driverını geri dön yapıcam o zaman bişeyler yapmaya çalışıcam

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı