Dizüstü bilgisayarım HP 15-AF110NT, işlemcim AMD A8-7410 APU with AMD Radeon R5 Graphics ve harici ekran kartım R5 M330. Sürücüleri güncelleyince bilgisayar problem çıkartıyor. Yaklaşık 3 saniyede 1 kez donuyor ve bunu sürekli şekilde yapıyor. Eski sürücü olan AMD Catalyst Control Center 15.7.1 kullanıyorum şu an zorunluluktan. AMD desteğe yazdığımda temiz kurulum yapmamı söylemişlerdi. Daha öncesinde de bir sürü şey denemiştim, temiz kurulumu da denedim olmadı. AMD'ye bunu bildirdim tekrar ama düzgün bir şekilde yardımcı olmadılar.
Araştırdığımda AMD bu ekran kartı eski olduğundan dolayı güncel sürücülerin uyumlu olduğundan bir haber bunu da bildirdim, yine değişik bir şeyler söylediler. Tekrar yazmayı düşünüyorum, belki bir çözüm yolu bulabilirler. Buraya yazmak istedim bu konudan anlayıp yardımcı olabilecek birileri var mı diye. Normalde 4 GB RAM bulunuyor, 4 GB RAM ben ekledim sonradan. 8 GB oldu. Bununla alakası yok tabii ki. Daha önceden de oluyordu bu sorun. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Araştırdığımda AMD bu ekran kartı eski olduğundan dolayı güncel sürücülerin uyumlu olduğundan bir haber bunu da bildirdim, yine değişik bir şeyler söylediler. Tekrar yazmayı düşünüyorum, belki bir çözüm yolu bulabilirler. Buraya yazmak istedim bu konudan anlayıp yardımcı olabilecek birileri var mı diye. Normalde 4 GB RAM bulunuyor, 4 GB RAM ben ekledim sonradan. 8 GB oldu. Bununla alakası yok tabii ki. Daha önceden de oluyordu bu sorun. Şimdiden yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: